BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,06
ALTIN 2.470,98
HABER /  SPOR

Nihatı kızdıran tablo

Villareal'deki istatistikler Nihat'ı kızdırdı. Yine oyundan alınınca şunları söyledi;

Abone ol İspanya'nın Villareal takımının en golcü ismi olmasına karşın 6 haftadır gol atamayan milli futbolcu Nihat Kahveci, teknik direktör Manuel Pellegrini'nin, bu sezon en fazla değişiklik yaptığı oyuncusu oldu.

Nihat, son yapılan ve 0-0 berabere biten Osasuna maçında da ilk 11'de sahada çıkmasına karşın ikinci yarıda oyundan alınmıştı. Basın toplantısında konuşan Nihat, ''Kızgın çıktım çünkü iyi bir futbol ortaya koyamamıştım ama aynı zamanda yorum yapmak istemediğim başka şeyler de var'' dedi.

Villarreal'de en fazla değişiklik yapılan oyuncu olmasıyla ilgili Nihat, ''Oynadığım dakikaları görüp ona göre analiz yapmak lazım. Takım arkadaşlarıma saygı duyuyorum, bu yüzden eğer çok fazla dakika oynamıyorsam kendimi daha da iyileştirmek zorundayım demektir'' değerlendirmesini yaptı.

La Liga'da son 450 dakikadır gol atamayan Nihat, ''Forvet olarak görevimiz gol atmak. Eğer bunu başaramıyorsak kazanmak çok daha zorlaşıyor. Çok üzgünüm ve en kısa zamanda takıma yardımcı olmak istiyorum'' dedi.