BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,09
ALTIN 2.472,06
HABER /  MAGAZİN

Gülben Ergene ambargo!

6 ulusal radyo kanalı Gülben Ergen'in yeni şarkılarına ambargo koydu. Peki ama bu ambargonun sebebi ne?

Abone ol

Gülben Ergen, yeni albümünün tanıtım konseri için PowerTürk’ü sponsor yapıp, karşılığında çıkış şarkısının çalma iznini bir hafta bu radyoya verince altı ulusal radyoyu karşısına aldı

Radyo dünyasında bomba etkisi yapan bu anlaşmanın duyulması üzerine Show Radyo, Radyo Viva, Best FM, Süper FM, Tatlıses FM ve Radyo 1 yöneticileri ortak bir kararla Gülben Ergen’in yeni şarkılarını çalmama, eski şarkılarını çalma kararı aldı.

Radyoların Gülben Ergen ambargosunu öğrendikten sonra müzik yapımcısı Bülent Seyhan, devreye girip “Benim böyle bir anlaşmadan haberim yok, isterseniz size de göndereyim, çalın” demesine rağmen sular durulmadı.

Best FM Müzik Direktörü Pınar İnanç ile Süper FM Müzik Direktörü Füsun Alkan, ortak bir açıklama yaparak, “Radyolar arasında yeni bir albümün şarkılarını ilk kez çalmak için hep bir yarış vardır. Ancak bir radyoya bir hafta öncelik tanımak kabul edebilecek bir şey değil. Yapımcısı ‘Lütfen çalın’ dese de Ergen’in şarkılarını çalmamaya kararlıyız” dedi. Ergen ise konseri düzenleyen BKM’nin kendisine danışmadan sponsor aldığını iddia etti ve “Ben bir radyonun kadını değilim. Bir yanlış anlama var” dedi.