BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,07
ALTIN 2.471,21
HABER /  SPOR

Carlos niye evden çıkmıyor?

İstanbul sokakları ya da eğlence mekanlarında görünmüyor. Oysa bunu çok istiyor ve İstanbul'u seviyor ama...

Abone ol

Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldız futbolcusu Roberto Carlos'u İstanbul sokaklarında gören yok... Peki neden dersiniz?

İspanya’nın "Tele Madrid" adlı televizyon kanalına yaptığı açıklamada Carlos şöyle diyor;, "İstanbul henüz bana alışamadı, o yüzden evden çıkmıyorum."

"İstanbul’da son samba" adıyla hazırlanan programda Roberto Carlos’un Real Madrid’den ayrılışı, geride bıraktıkları ve İstanbul’daki yeni hayatı üzerine röportajlar yer aldı. 

İstanbul’da farklı bir hayatı olduğunu kaydeden Carlos, "Sokakta beni çok durduruyorlar. Bu yüzden evde kalıyorum. Madridliler bana alışıklardı ama İstanbul daha alışamadı. Fakat İstanbul çok güzel, modern. İyi restaurantlar var" şeklinde konuştu.

BÜYÜK SEVGİ VAR

Fenerbahçe’ye "önemli bir futbolcu olarak" geldiğini ifade eden Brezilyalı tecrübeli futbolcu, "Buraya geldiğimde herkes zaten beni tanıyordu. Çok büyük sevgiyle karşılandım. Demek ki bu zamana kadar yaptıklarımın doğru olduğunu anlayıp kendimle gurur duydum" açıklamasında bulundu.

İSTANBUL'DA ÇOK MUTLU

İstanbul’da çocukları ve kız arkadaşı Mariana ile birlikte kaldığını ve mutlu olduğunu ifade eden Carlos, gelecek 10 Nisan’da kutlayacağı 35. yaşgünü için ailesinin ve arkadaşlarının İstanbul’a geleceğini ve bir yaşgünü kutlaması organize ettiğini söyledi.

"Olağanüstü biri" olarak tanımladığı Fransız Zinedine Zidane ile Real Madrid’de birlikte oynamaktan büyük zevk aldığını belirten Carlos, Zidane’ın "az ama öz konuşmasından" etkilendiğini ve döneminin en iyi futbolcusu olarak onu hatırlayacağını vurguladı.

İngiliz futbolcu David Beckham ile "çıkarsız, çok iyi bir dostluk" kurduğunu söyleyen Carlos, "Maçtan önce veya sonra eve gidip birlikte konuşuyorduk, maçı tartışıyorduk. Ronaldo kardeşim, Bechkam ise gerçek arkadaşımdı" dedi.//