BIST 11.072
DOLAR 32,19
EURO 35,01
ALTIN 2.502,48
HABER /  GÜNCEL

Hafta sonu hava durumu

Hafta sonu hava sıcaklıkları belli oldu. Meteorolojik verilere göre hafta sonu hava durumu şu şekilde olacak.

Abone ol

Hava sıcaklığında hafta sonuna kadar önemli bir değişiklik olmayacak. Sıcaklıklar, cumartesi günü günü kuzey ve batı kesimlerde, pazar günü iç ve doğu bölgelerde hissedilir derecede (6 ila 8) azalacak.

Meteorolojik verilere göre, yurdun kuzeydoğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu, orta Karadeniz kıyıları ile Doğu Karadeniz yağışlı, diğer yerler parçalı ve az bulutlu geçecek.

Yağışlar; yağmur, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Marmara ile yurdun iç ve doğu kesimlerinde sis, yurdun doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı görülecek. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar; Marmara ile yurdun kuzey ve güneydoğu kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu, diğer yerlerde güneyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esecek.

Hava sıcaklığında hafta sonuna kadar önemli bir değişiklik olmayacak. Ancak cumartesi günü kuzey ve batı kesimlerde, pazar günü iç ve doğu bölgelerde hissedilir derecede (6 ila 8) azalacak.

Karadeniz ve Ege kıyıların yarın yağmurlu geçecek. Doğu Anadolu’da ise kar yağışı bekleniyor. İç kesimler ve Marmara parçalı ve çok bulutlu geçecek..