BIST 10.258
DOLAR 32,29
EURO 34,80
ALTIN 2.408,69
HABER /  GÜNCEL

Tecavüzcü kuzene ölüm emri

Tecavüze uğradığı için hakkında ölüm emri çıkartılan N.Ç'ye tecavüz eden kuzene de infaz emri verilmiş!

Abone ol

Amcasının oğlu tarafından tecavüze uğrayan ve ''aile meclisinin öldürülmesi için karar aldığı'' N.Ç'nin yanı sıra kendisine tecavüz ettiği iddia edilen amcasının oğlu G.Ç'nin de öldürülmesine karar verildiği ortaya çıktı.

İzmir Karşıyaka Cumhuriyet Savcılığınca, Gebze Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilen dilekçede, amca T.Ç. ile F.Ç. S.Ç. ve A.Ç'den oluşan aile meclisinin Ergin Ç'ye ''Sen kız kardeşini öldür, biz de G.Ç'yi öldüreceğiz. Bu konu kapanacak, kimsenin haberi olmayacak'' şeklinde talimat verdikleri iddiasının yer aldığı öğrenildi.

Dilekçede, N.Ç'nin, amcasının oğlu G.Ç'nin kendisini İzmir'de bir tekstil firmasında çalışırken ilaçlı meyve suyu ile uyutarak Manisa'ya kaçırıp tecavüz ettiğini, daha sonra Adana, İstanbul ve Gebze'ye götürdüğünün belirtildiği kaydedildi.

İddiaya göre, amca ve akrabalarından oluşan aile meclisi, Ergin Ç'ye, amca oğlu G.Ç'nin tecavüzüne uğrayan 17 yaşındaki kız kardeşini ''töre gereği öldürmesini'' emretmiş, emri yerine getirmeyen Ergin Ç, kardeşi N.Ç'yi kendi eliyle devlet korumasına vermiş, ölüm kararı veren aile meclisini de Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etmişti.