BIST 10.083
DOLAR 32,38
EURO 34,80
ALTIN 2.437,98
HABER /  GÜNCEL

Hafriyat kamyonu dehşet saçtı!

Tuzla'da hafriyat kamyonu, durakta bekleyen halk otobüsüne arkadan çarptı!

Abone ol
Tuzla'da yolcu almak için durağa yanaşmaya çalışan halk otobüsüne hafriyat kamyonu arkadan çarptı. Olay sırasına durakta bekleyen 1 kişi ile otobüsteki 5 yolcu yaralandı. Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan İsa Gökdemir'in bir bacağının koptuğu öğrenildi.
 
Olay, saat 18.00 sıralarında İçmeler Köprüsü üzerindeki İçmeler durağında meydana geldi. Tuzla-Topkapı hattında çalışan 34 EUN 42 plakalı özel halk otobüsü durağa yanaşmaya çalışırken, arkadan hızla gelen 34 BG 9029 plakalı hafriyat kamyonunun çarpmasıyla kontrolden çıkarak durağa vurdu.
 
Kaldırımı geçerek, yolun karşısına geçen hafriyat kamyonunun yakıt deposu delindi. Kazanın ardından otobüste bulunan 5 yolcu ile durakta bekleyen bir kişi yaralandı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevkedildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, önce ayağı kopan İsa Gökdemir'i hastaneye götürdü. Daha sonra diğer yaralılar da başka ambulanslarla hastaneye taşındı. Görgü tanıkları, kamyonun aşırı süratli olduğunu öne sürdü.
 
Kaza nedeniyle karayolu bir süre trafiğe kapatıldı. Kamyonun delinen deposundan yola akan mazot, itfaiye ekipleri tarafından temizlendi. Kaza yapan araçların kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı. Kazanın ardından, otobüs ve kamyon sürücüleri ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.