BIST 9.996
DOLAR 32,37
EURO 34,77
ALTIN 2.440,77
HABER /  DÜNYA

Wulff istifadan sonra 12 kilo verdi

Almanya eski Cumhurbaşkanı Christian Wulff'un istifa ettikten sonra 12 kilo verdiği ve uyku problemi yaşadığı öğrenildi.

Abone ol
Bir işadamı arkadaşından düşük faizli özel kredi aldığı ve basını sansüre çalıştığı gerekçesiyle sert eleştiriler sonrasında istifa eden Almanya eski Cumhurbaşkanı Christian Wulff'un istifa ettikten sonra 12 kilo verdiği ve uyku problemi yaşadığı öğrenildi.

Haftalık yayınlanan "Bild am Sonntag" gazetesinin Alman Hristiyan Demokrat Partili (CDU) politikacılara yakın kaynaklardan öğrendiği bilgiye göre, Wulff'un Aralık ayından bugüne kadar 12 kilo verdiği ve geceleri uyku sorunu yaşadığı kaydedildi.
 
Eşi Bettina Wullf ile spor ve fitnes programlı tatile gidecekleri belirtilen haberde, Wulff'un istifasından sonra yaşamının 'alt üst olduğu' belirtildi.
 
Cumhurbaşkanı Wulff, Aşağı Saksonya Eyaleti Başbakanı olduğu dönemde, bir işadamı arkadaşından 500 bin Euro düşük faizli özel kredi aldığını parlamentodan ve kamuoyundan sakladığı gerekçesiyle Hannover savcılığı hakkında soruşturma başlatmıştı.
 
Alman medyasının bu olayın üzerine gitmesi sonrasında Wulff'un tatillerini sıkça işadamlarına ait villalarda geçirdiği ortaya çıkmıştı.