BIST 10.149
DOLAR 32,27
EURO 34,98
ALTIN 2.458,10
HABER /  GÜNCEL

Sokak ortasında dehşetin görüntüleri kamerada

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde yaklaşık 10 kişilik grup, cadde ortasında iki kardeşi acımasızca tekme tokat dövdükten sonra bıçakladı.

Abone ol

Bir işyerinin güvenlik kamerasının saniye saniye kaydettiği olayda, kalabalık grup arasından bazı kişilerin bıçaklandıktan sonra yere düşen şahsın yanına birkaz kez daha gelip başına tekme ve yumrukla vurmaya devam ettikleri görüldü.

GÖRENLER MÜDAHALE EDEMEDİ

Olay önceki akşam Darıca İstasyon Caddesi'nde geldi. Edinilen bilgilere göre Yusuf A. ve Kardeşi Mustafa A. caddede telefonla konuşurken, önce yanına yaklaşan bir kişi ona birşeyler söyleyip kavga etmeye başladı. Yusuf A. bu saldırıya karşı koymaya çalışırken saldırganların sayısı bir anda 10'a yaklaştı. Kalabalık Yusuf A.'nın kardeşi Mustafa A.'ya da acımasızca tekme tokat vurmayı sürdürdü. Bıçakların da çekildiği olayı, kalabalık olduğu için yoldan geçenler müdehale etmekten çekinirken, iki kardeş de onlarca kişinin gözleri önünde bıçaklandı.

BIÇAKLADIKTAN SONRA DA VURDULAR

Kanlar içinde yere yığılan Yusuf ve Mustafa A. acı içinde kıvranırken, kalabalık arasındaki saldırganların bazılarının geri dönüp hareketsiz yatan kaydeşlerin karın ve başlarına tekme ile vurmayı sürdürdükleri görüldü. Bu olay ise bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi. Bu görüntüleri incelemeye alan polis, saldırgan grup arasından E.F. ve G.E. adlı iki kişiyi teşhis ederek bunların yakalanması için çalışma başlattı.

KADIN YÜZÜNDEN

Yaralılar hastanede tedavi altını alınırken, olayın eşinden boşanan bir kadın yüzünden çıktığı öğrenildi. İddialara göre, bir süre önce eşinden boşanan ve adı açıklanmayan genç kadının Yusuf A. ile görüştüğünü öğrenen akrabaları bu yüzden Yusuf A. ve kerdeşi Mustafa A.'ya saldırdı.