BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,92
ALTIN 2.443,58
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/> <br/>CHP’yi topa tuttu<br/><br/>Ankara - CHP’yi sert şekilde eleştiren Başbakan Er...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.


CHP’yi topa tuttu

Ankara - CHP’yi sert şekilde eleştiren Başbakan Erdoğan, “Kapıların işaretlerinden tutunuz, Reyhanlı saldırısına, Gezi olaylarına kadar CHP çok tehlikeli bir senaryoya destek vermektedir” dedi. Gezi Parkı olaylarını kışkırtan, Alevi vatandaşlarımı sokağa dökmek isteyen televizyonun gazetelerin sahipleri, CHP’lilerdir” dedi.



Real hocasını buldu

Madrid - Real Madrid’in yeni hocası, Carlo Ancelotti oldu.



Kılıçdaroğlu eylemcileri övdü

Ankara - CHP lideri Kılıçdaroğlu, Gezi Parkı eylemlerine katılan gençleri övdü. Kılıçdaroğlu, “Buradan annelere sesleniyorum; 90 kuşağının o güzel çocuklarını Türkiye’ye armağan ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Bir politikacı gençleriyle gurur duyar, korkmaz. Kim korkar; diktatörler korkar” dedi.



Ağzını bantlayıp yayına çıktı

Lefkoşa - Kuzey Kıbrıs’ta yayın yapan Kanal T’de rüşvet iddialarıyla ilgili bir haber üzerine Serdar Denktaş’ın kanalın spikerini dava etmesi, ilginç bir şekilde protesto edildi. Kanal T’nin diğer haber spikeri Nazmi Pınar, yayına ağzı bantlı olarak çıkarak Denktaş’ı eleştirdi.



İşte yenilenen ’Gezi Parkı’

Gezi Parkı’nda 16 Haziran’dan bakım ve dikim çalışmaları tamamlandı. Hasarın giderildiği parka 202 bin adet mevsimlik çiçek ve 129 yetişkin ağaç dikildi, 26 bin metrekare de yeni çim serildi.



3 cenazenin altından cinnet çıktı

Konya - Konya’nın Seydişehir ilçesinde, evlerinde ölü bulunan anne, baba ve kızının olayı aydınlandı. Cinnet geçiren babanın, eşini ve kızını öldürdükten sonra intihar ettiği ortaya çıktı.

(İHA)