BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,90
ALTIN 2.433,79
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/> <br/>"Onların yanında kapı gibi CHP var"<br/><br/>Ankara - CHP lideri Kemal Kılı...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.


"Onların yanında kapı gibi CHP var"

Ankara - CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında, Gezi Parkı olayları üzerinden hükümeti eleştirdi. Kılıçdatoğlu, “O gençleri göz ardı edemeyiz. Onların haklı eylemlerinin yanında kapı gibi CHP duracaktır” dedi.



Alves İstanbul’da, Gökhan Töre borsada

İstanbul - Fenerbahçe’nin yeni transferi Bruno Alves, İstanbul’a geldi. Portekizli milli oyuncu, “Tek hedefim, Fenerbahçe’ye katkı yapmak ve kupalar kazandırmak" dedi.

Öte yandan Beşiktaş, milli oyuncu Gökhan Töre ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.



Polis Gezi Parkı’na kadar müdahale etti

İstanbul - Taksim’de Gezi Parkı girişindeki bir grubun taşlı saldırısına maruz kalan polis, tazyikli su ve biber gazı ile karşılık verdi. Gezi Parkı girişine kadar ilerleyerek gruba müdahale eden polis, park içine girmedi.



Cezayirli kaçağın ölümüne yolculuğu

Granada - Yeni bir hayata başlamak ümidiyle ölümü göze alan Cezayirli kaçak, Fas’tan hareket eden feribotun pervane bölümünde İspanya’ya girmeye çalıştı. Şahıs, kıyıda polis tarafından gözaltına alındı.



Avukatlardan olaylı eylem

İstanbul - İstanbul Adalet Sarayı’nda avukatlar eylem yaptı. Dağılmak istemeyen gruba polis müdahale etti. Olayda, bazı avukatlar gözaltına alındı.



İngiliz çiftin lağım faresi kabusu

Londra - İngiltere’de bir çiftin hayatı, evlerindeki lağım faresi yüzünden kabusa döndü.

Bir temizlik şirketinden yardım isteyen fakat sonuç alamayan çift, klozetlerinden çıkan fareyi böyle görüntüledi.

(İHA)