BIST 10.427
DOLAR 32,27
EURO 35,11
ALTIN 2.476,37
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Güngören'de halk meclisleri sona erdi

Güngören’de ‘halk meclisleri’, Mehmet Nezihi Özmen Mahallesi’ndeki, 2010 yazının son etkinliğinde de yerel yönetim ve halkı bir araya getirdi.

Abone ol

Belediye Başkanı Ş.Yücel Karaman, halkın istek, şikayet ve önerilerini dinledi.

Mehmet Nezihi Özmen ve Abdurrahman Nafiz Gürman mahallelerinde gerçekleştirilen, Güngören Belediyesi’nin beş yıldır yürüttüğü halk meclisleri toplantılarının sonuncusu, Türk Halk Müziği Sanatçısı Aydın Beyoğlu’nun mini konseriyle başladı. Ardından vatandaşlar istek, şikayet ve önerilerini dile getirdi. Toplantıda Başkan Karaman’a eşlik eden belediye ekibi, bölgenin birçok sorununa anında çözüm üretirken, bazılarına da uzun vadeli öneriler sundu. Programa AK Parti Güngören İlçe Başkanı Ercüment Sever, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri yanı sıra, meclis üyeleri ve yüzlerce vatandaş katıldı.

ÜÇÜNCÜ KÜLTÜR MERKEZİ

Abdurrahman Nafiz Gürman Mahallesi sakinleriyle de bir araya gelen Karaman, vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Güngören’in üçüncü kültür merkezini bu mahalleye yapacaklarını müjdeleyen Karaman konuyla ilgili şunları söyledi: “Mevcut kültür merkezlerimize olan yoğun talep nedeniyle üçüncü kültür merkezini bu mahallemize inşa etmeye karar verdik. Kamulaştırma dışında, konuyla ilgili projeler dahil her şeyi hazırlandı.”