BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Güngören Belediyesi'nden güzel sürpriz

Güngören Belediyesi tarafından sünnet ettirilen çocuklar erkekliğe ilk adımını attı.

Abone ol

Belediye, hazırladığı fotoğraf albümüyle sünnet olan 500 çocuğa güzel bir sürpriz yaptı.

Çocukların ilk korku ve heyecanları, Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman’ın hazırlattığı çeşitli hediyeler ile sevince dönüştü.

Güngören Belediyesi maddi durumu yerinde olmayan ve çocuğunu sünnet ettirmek isteyen ailelerin isteklerini geri çevirmedi. Belediye Başkanı Karaman, Kolon ve Güngören hastanelerinde toplam 500 çocuğun sünnet masraflarını karşılayarak ailelerin yüzünü güldürdü. Hastaneye tedirgin ayaklarla gelen çocuklar ise güler yüzlü belediye yetkilileri ve hastane personeliyle karşılaşınca ameliyat masalarına güvenle yattı. Uzman ürolog ve genel cerrahların hazır bulunduğu sünnette, çocuklar ameliyat masasından korkularından kurtularak kalktı. Zihinsel engelli bir çocuk ise normal yollar yerine özel bir ameliyatla sünnet edildi. Kimi tek çocuğunu kimi hem kendi hem de akraba çocuklarını sünnet ettirdi. Ameliyat sonrası ise ufaklıkları küçük bir sürpriz bekliyordu.

Belediye yetkilileri sünnet olan çocuklara futbol topu ve çeşitli oyuncaklardan oluşan bir set hediye edip ardından da hatıra fotoğrafı çektirdi. Sürprizler bununla da sınırlı kalmadı. Sünnet edilen 500 çocuğun sünnet fotoğrafları albüm haline getirildi. Belediye ayrıca Boğaz, Miniatürk ve Sultanahmet gezileriyle de çocuklara bu özel günlerini renklendirecek etkinlikler düzenledi.