BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

'Okul Günlüğü'nden Disneyland Çıktı

Eğitime verdiği önem ve eğitim alanında yaptığı projelerle bilinen Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz yeni bir projeye daha imza attı.

Abone ol

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “Okul Günlüğü Projesi”ni tanıttı.

Çekmeköy ilçesinde bulunan ilköğretim okullarına yönelik hazırlanan projede öğrencileri sürpriz hediyeler bekliyor.

Planlanan proje kapsamında Çekmeköy ilçesinde bulunan 24 ilköğretim okulunun öğrencilerine özel olarak hazırlanan günlükler dağıtılacak. Yarıyıl tatiline kadar öğrenciler günlükleriyle gün içinde yaşadıklarını ve hissettiklerini paylaşacak. Her okul kendi içinde oluşturacağı komisyonlarda kendi öğrencilerinin günlüklerini değerlendirecek. Her okulun birincisi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün kurduğu komisyonda değerlendirilecek ve proje birincisi seçilecek. Yarışma sonunda okul birincilerine dizüstü bilgisayar hediye edilirken projede dereceye giren 3 öğrenci velileri ile birlikte Fransa’da bulunan Disneyland’a götürülecek.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz projeyi tanıtım yemeğinde ilköğretim okullarının müdürleri ile bir araya geldi. Başkan Yardımcısı Şenol Çetin, projeden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Yıldırım, Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Verim ve AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel’in de katıldığı yemekte bir konuşma yapan Ahmet Poyraz şunları söyledi. “Eğitim alanında yaptığımız yatırımların yanı sıra çocuklarımızın motivasyonu için de bir şeyler yapmak istedik ve bu proje ortaya çıktı. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve okul müdürlerimizle birlikte yürüteceğimiz bu çalışmanın sonunda dereceye giren çocuklarımızı güzel hediyeler bekliyor.”