BIST 10.083
DOLAR 32,51
EURO 34,88
ALTIN 2.441,69
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Güneykent Mahallesi'nde hummalı çalışma

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfaltsız mahalle bırakmayacak.

Abone ol

İlçe genelinde imar yollarını açma ve asfaltlama çalışmalarını sürdüren Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çağdaş, Karataş ve Güneykent mahallelerinde yol açma, dolgu ve tesviye çalışmaları yaparak, tamamlanan yerlerin asfalt kaplamasını yapıyor.

Çağdaş Mahallesi Mustafa Erman İlköğretim Okulu yolu ve Karataş Şahintepe Mahallesinde yol açma çalışmasına devam eden ekipler, Güneykent Mahallesi'nde yol açma ve dolgu çalışmasını tamamladığı cadde ve sokaklarda asfalt kaplama çalışmasına başladı.

Mahallelerinde yol, kaldırım ve asfalt çalışmalarının birlikte yapıldığını ifade eden Güneykent Mahalle Muhtarı Hatice Hortoğlu, şunları kaydetti:
"Yapılan hizmetlerden dolayı semt sakinlerimiz ve bizler çok memnunuz. Hizmetler olması gerektiği gibi yapılıyor. Mahallemizde yeni parklar yapılıyor.

Yıllardır yapılmayan hizmetleri biz mahalle olarak şimdi alıyoruz. Mahallemizde birçok açılmamış imar yolları vardı, birçoğu açıldı. Bir taraftan da çalışmalar devam ediyor. Birçok cadde ve sokağımızda kaldırım yoktu. Belediye ekipleri hummalı bir şekilde kaldırım çalışmalarını da yürütüyor.

Dolgu ve tesviyesi yapılıp kaldırımları yapılan 250 ve 239 nolu
caddeler ile 251 nolu sokakta asfalt çalışması yapılmaktadır. Yapılan tüm bu çalışmalardan dolayı Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na ve ekibine teşekkür ediyorum."