BIST 10.159
DOLAR 32,11
EURO 35,09
ALTIN 2.473,79
HABER /  MAGAZİN

İbrahim Tatlıses vazgeçilmezi bıraktı

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, adeta kendisiyle özdeşleşen bir alışkanlığına veda etti.

Abone ol

Kahvaltıda bile isotu sofrasından eksik etmeyen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, artık bu damak keyfine son verdi. Doktorların aldığı karar doğrultusunda hareket ettiğini söyleyen Tatlıses, "İsot’tan sonra 5 kilo verdim" dedi

Gıdalara karşı vücudun tepkisini ölçen York Testi nedeniyle sofrasından isotu kaldıran İbrahim Tatlıses, Bugün'e özel açıklamalarda bulundu.

Sabah kahvaltısında bile acı pul biber tüketen Tatlıses, 'York Testi' yaptırdıktan sonra zayıflamak için bu alışkanlığından vazgeçerken etkisini de görmeye başladığını belirtti. Ünlü türkücü, "Pul biber yok. Zayıflamak için koymuyorum. Yeşil, kırmızı acı biber yemeye devam ediyorum. Bu sayede 5 kilo verdim" dedi.

BABAMDAN DAYAK YEDİM

Öte yandan 'Erman Kuzu' karakteriyle büyük beğeni toplayan Şafak Sezer'i Kanaltürk'teki 'Ünlüler Bulvarı' programında kemeriyle döven Tatlıses çocukluğunda babasından dayak yediğini ilk kez gazetemize itiraf etti. Tatlıses, kendi çocuklarına ise bir kez bile fiske vurmadığını belirterek şöyle konuştu:

KAFAMDA YARIK AÇILDI

"Benim babam kemer takmazdı. Askerlerin taktığı palaskadan takardı. Palaskasıyla vurduğunda  kafamda yarık açılırdı. Yaramaz bir çocuk değildim. Babam yanlış yola gitmeyeyim yanlış şeyler yapmamayım diyerek döverdi. O zamanla  şimdiki arasında çok fark var. Şimdiki çocuklar her şeye daha çabuk alışabiliyorlar. Kötü arkadaşlarla birlikte kötü yola gençler sapabiliyor. Gençleri korumak lazım. Gençler yarınlarımızı teminatı. Benim oğlumda bir korkum yok. Elimden geldiğince onu takip ediyorum.  Evin belli kuralları var. Her zaman yanında olmaya gayret gösteriyorum. Yanlış bir şey yapacağını zannetmiyorum. Ben çocuklarımın hiçbirine bugüne kadar fiske vurmadım.  Hepsi saygıda kusur etmiyor."

YORK TESTİ NEDİR?

York Testi, hangi gıda veya gıdalara karşı intoleransınız olduğunu hemen öğrenebileceğiniz bir kan testidir.

Parmak ucundan alınan bir damla kanın incelendiği testin ardından vücudunuzun hangi besinlere karşı intoleransı olduğu tespit ediliyor ve testin neticesine göre uygulamanız gereken 'kişisel' beslenme planı oluşturuluyor.