BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,12
ALTIN 2.466,37
HABER /  SPOR

G.Saraya Seyrantepe şoku!

Galatasaray, Seyrantepe'de sıkıntıya girdi. İhtar çeken TOKİ, gereği yapılmassa ihaleyi iptal edecek!

Abone ol Piyasadaki sıkışıklık nedeniyle sıkıntılarla boğuştuklarını söyleyen TOKİ Başkanı Edoğan Bayraktar, Seyrantepe projesinde sorun yaşadıklarını açıkladı. Bayraktar, “İhtarname çektik, düzeltmezlerse Temmuz sonlarında ihaleyi iptal ederiz” dedi

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar, Galatasaray Kulübü için Seyrantepe projesindeki sorunların devam ettiğini açıkladı. Sıkıntının müteahhitten kaynaklandığını, bu nedenle ihtarname çekildiğini belirten Bayraktar, “Kendini düzeltmezse, bir ihtarname daha çekip gereğini yapacağız” diye konuştu.

Temmuz sonu iptal ederiz
Seyrantepe Projesi’nde işlerin programın gerektirdiği hızda yürümediğini ifade eden Bayraktar, sözlerine şöyle devam etti: “Programa uymuyorlar, düzeltmezlerse kendilerine Temmuz’un ilk haftası ortalarında ikinci bir ihtar çekeceğiz. Kule vinçler çalışıyor mu buna bakarız. İkinci ihtardan sonra işler düzelmezse 20 gün sonra, Temmuz sonu ihaleyi iptal ederiz. İptal olursa hiç problem olmaz. 14 gün içinde yeni bir ihale açarak yolumuza devam ederiz. TOKİ bu işleri iyi bilir.”

Galatasaray için 52 bin seyirci kapasiteli stadyum ve 4 bin 500 araçlık otopark yapılacak olan proje ihalesi, 2007 yılı Ekim ayında yapılmış ve ihaleyi Eren Talu Mimarlık almıştı. Projenin 29 Ekim 2009 tarihinde bitmesi gerekiyor.