BIST 10.170
DOLAR 32,21
EURO 35,12
ALTIN 2.471,72
HABER /  GÜNCEL

Güle tek kişilik protesto

Cumhurbaşkanı Gül'ü İstanbul'da protesto eden 68 yaşındaki Gürel'in çevresiyle sorunlar yaşayan bir kişilik olduğu belirtildi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Konuşan Kitap Şenliği'ne katılmak üzere geldiği İstanbul'da bir kadın tarafından protesto edildi. Protestocu kadının çevresiyle sorunlar yaşayan Sevgi Gürel olduğu, ifadesinde yanlış anlaşıldığını söylediği iddia edildi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türk Milli takımının Hırvatistan'ı yenerek yarı finale yükselmesini değerlendirdi. İstanbul'da kaldığı otelden çıkışta gazetecilerin soruları yanıtlayan Gül oldukça mutlu olduğunu söyledi
Gül, "Çok büyük sevinç içindeyiz. Bu başarılara ihtiyacımız vardı. Yarı final ve finale gitmek lazım. Gerçekten mucizeydi. Ekranlarda hep gösterdik, dünyanın dört bir yanında büyük bir hediyeyi" dedi.

Başarının devam edeceğine inandığını belirten Cumhurbaşkanı Gül, 'Başbakan'ın yarı finale, finale sizin gideceğiz söyleniyor' şeklindeki soruya ise, "Öyle söyledik ama bundan sonra beraber gideriz" karşılığını verdi.
Silahla kutlama yapanları da uyaran Gül, "Bu çok kötü doğrusu o kadar ikaz edildi. O golleri atan futbolcular bile ikaz etti. Ne kadar büyük şeyler yaptığımızı anlayalım. Başkalarının üzüntüsü üzerinden sevinç olmaz" şeklinde konuştu. Gül,"Açıkçası 1-1 olması mucizeydi benim için. Ancak 1-1 olduktan sonra kazanacağımızdan emindim. Semih'in golü gerçekten mucizeydi" ifadesini kullandı.

Tek kişilik protesto..!
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, dün akşam Konuşan Kitap Şenliği'nin resepsiyonuna katılmak üzere Türk ve İslam Eserleri Müzesi'ne girdiği sırada bir kadın tarafından protesto edildi. Protestocu 68 yaşındaki Sevgi Gürel olduğu, ifadesinde yanlış anlaşıldığını söylediği iddia edildi.