BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Gözaltındaki gazeteciye ağır suçlama

Özel bir haber ajansının muhabiri Ugur Can E., 1 Mayıs'ta bazı göstericilere para verdiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Abone ol

Özel bir haber ajansının muhabiri Uğur Can E, 1 Mayıs kutlamalarıyla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Uğur Can E'nin, Taksim'de 1 Mayıs kutlamaları çerçevesinde 17 kişiye para verip, kutlamalara katılanlara saldırarak olay çıkarmalarını ve meydana gelecek olayı da haber yapmak istediği iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, Taksim'de yapılan 1 Mayıs kutlamaları çerçevesinde, Şişli Feriköy Spor Kulübü arkasında sopalarla birlikte 5'i çocuk, 17 kişinin gözaltına alındığı soruşturma kapsamında, özel bir haber ajansının muhabiri Uğur Can E, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Uğur Can E'nin Kocamustafapaşa'da bulunan baba evi ile Üsküdar'daki kız arkadaşının evinde yapılan aramada, 2 bilgisayar ile bazı CD'lere de el konuldu.

Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan Uğur Can E'nin, Taksim'de 1 Mayıs kutlamaları çerçevesinde Feriköy'de 5'i çocuk 17 kişiye para verip, kutlamalara katılanlara saldırarak olay çıkarmalarını ve meydana gelecek olayı da haber yapmak istediği iddia edildi.