BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,97
ALTIN 2.438,17
HABER /  GÜNCEL

Gökçek vurdukça vuruyor!

Görçek ile CHP'li Eryılmaz arasındaki kavga büyüyor. Eryılmaz, Gökçek'i suçladı Gökçek'in yanıtı çok ağır oldu.

Abone ol

Ankara'da gerilim artıyor Gökçek, CHP'yi vurdukça vuruyor! CHP'nin Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz'ın Kıbrıs iddialarına ilişkin olarak Gökçek bugün ağzına geleni söyledi.

Başkentte bugünlerde siyasi hava ağır mı ağır!

Bir taraftan Erdoğan-Doğan kavgası, diğer taraftan üniversitelerdeki gergin atmosfer ve nihayetinde de Gökçek-CHP çekişmesi; Ankara'nın puslu havasını iyici ağırlaştırıyor.

Son olarak Gökçek'in "karavanda aşk" iddialarına CHP'li Çankaya Belediye Başkanı Eryılmaz'ın yanıtı geçikmedi. Eryılmaz, Gökçek'in yedek subay görevini yürütürken kantindeki yolsuzlukluk iddialarını hatırlattı ve "boyu boyunuza, huyu huyunuza benzeyen bu insanı tanıyor musunuz" sorunu sordu.

İşte bu ilginç soruya Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in cevabı geçikmedi. Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı'nda "Eğer böyle bir şey varsa Melih Gökçek, dünyanın en şerefsiz adamıdır. Bu mahalle dedikodusudur. İğrenç bir dedikodudur. Bunu ispat etmeyen insan şerefsiz ve haysiyetsizdir. Şeref ve haysiyetini kurtarmak istiyorsa bunu ispat etsin. Şerefli ve haysiyetli insanlar iftira atmazlar, söylediklerini ispat ederler" dedi.

Gökçek, Eryılmaz'a "karavanda aşk" iddialarını neden yanıtmaladığını da sorarak, "Benim karanvandı, şuydu buyduya karışmış akrabam yoktur. Ama Gökçek, çamur at izi kalsın diyerek, işi başka noktalara çekiyor'. Ben isimleriyle, saatleriyle bu olayı ispat edersem Sayın Eryılmaz belediye başkanlığından istifa edecek mi? Gerçi altı ayı kalmış ama, Çankaya şimdiden kurtulsun. Ben bu olayı ispat edersem o istifa etsin, o Kıbrıs'ta iddia ettiği olayı ispat etsin, ben istifa edeyim" dedi.