BIST 10.173
DOLAR 32,30
EURO 34,99
ALTIN 2.448,30
HABER /  SPOR

Terimi kızdıran Emre sözü

Emre için ağır sözler söylendi. Terim'den de zehir gibi sözler geldi. Bir bilinmeyeni de Terim açıkladı.

Abone ol

Milli Takımlar Teknik Driektörü Fatih Terim, Belçika maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Emre hakkında Hıncal Uluç'un söylediği sözlere çok ağır yanıtlar verdi.

Bir bilinmeyeni de açıkladı. Emre'nin annesinin bu eleştirilerden sonra kalp krizi geçirdiğini söyledi. İşte Terim'in açıklamalarından satırbaşları;

EMRE'YLE AKRABA DEĞİLİM: Genel manada hak eden oyuncuları kazanmaya uğraşan bir teknik direktörüm ben. Emre'nin veya bir başkasının, başkasından ayrı muamelesi görmesi mümkün değildir. Bunu zaten ben açıkladım, karşılaşmada ilk çıkaraca

Fatih Terim'i kızdıran Emre
eleştirisi Hıncal Uluç'dan
gelmişti. Canlı yayında Uluç,
Emre için ağzını bozmuştu.
Haberin ayrıntıları için
TIKLAYIN!
ğım Emre'ydi. Bir akrabalık bağım yok, hayatımda da böyle bir bağ olmadı. Ama yetenekli futbolcuları da kaybetmek istemem. Ben sadece 26-27 yaşındaki bir yetenekli oyuncunun ömür boyu kaybedilmemesini isteyen bir oyuncuyum. Onun için ben Fatih Terim, onun için teknik drektörüm sizde gazetecisiniz. Mesleklerimiz farklı...

ANNESİ KRİZ GEÇİRDİ: Bu arada ben şimdi açıklıyorum ve Emre'nin annesi dünkü söylenenlerden dolayı kriz geçirdi. Ben de ona karşılaşmaya bir gün kala izin verdim. Şimdi bunu söylemek zorundayım demek ki söylemem gerekiyordu evet dünkü söylenenlerden dolayı kriz geçirdi.

BELÇİKA MAÇI
Bizim için "iki C" çok önemli: Karşımızda genç ve dinamik bir takım var. 80'li yıllardaki başarılarına geri dönmek istiyorlar. Yetenekli bir genç kuşakla da finallere katılıyorlar. Bu bakımdan baştan sona çekişmeli geçmeye aday bir 90 dakika bizleri bekliyor.. Türk milli Takımı'nda iki tane 'C' çok önemli bunlar cesaret ve coşku. Belçika karşısında inatla her yolu nedeyeceğiz. Panikle çabukluğu birbirine karıştırmayan bir hücüm şekli deneyeceğiz.Taraftarlarımızın oyuncularımıza destek vermesi bizim için çok önemli...

TERİM'E ZAM GELİYOR
Belçika maçı sonrasında
federasyon Terim
ile masaya oturacak.
Zam için söylenen rakam
dudak uçuklatıyor.
Haberin ayrıntıları için
TIKLAYIN!


Belçika karşızsında biz favoriyiz: Onların yaptığı beyanatlar bizim için önemli değil. Türk Milli Takımı Belçika'ya karşı favoridir. Ama bu yüzde yüz kazanacağız anlamına gelmez. Futbolun da güzel yüzü bu. Onun için biz sadece kendimize bakalım. Onları hataya mecbur edersek ve iyi hücum edersek istediğimiz alırız.

AURELİO YOK MU?: Aurelo, Hakan Balta ve Mevlüt sakatlıkları olan oyuncularımız. Aurelio'nun oynama ihtimali de doktorlarımızın sabah bize söylediğine göre yüzde 10.

Motivasyonu kadar düşürmeyin: Milli Takım'ın bu başarısını motivasyona kadar düşürürsek ayıp etmiş oluruz. Olmayan birşeyi motive edemezsiniz. Bunun öncesinde başarı için gerek yüzlerce şey var.

Kaybetmek en son düşündüğümüz şey, Ancak tam tersi olursa diğer maçlarda bunu telafi etmeye çalışacağız. Ancak bizim her zaman ilk hedefimiz grup birinci olarak finallere gitmek.

Belçika iyi bir takım: Ben Belçika'nın önemli silahlarını neden söyleyeyim basının önünde. Ben Belçika'yı takım olarak beğeniyorum, yeni katılan oyuncularını da beğeniyorum. Müfit hocadandan aldığı rapor o yönde.