BIST 10.895
DOLAR 32,19
EURO 34,98
ALTIN 2.496,77
HABER /  DÜNYA

O bebeğin babası bulundu!

Bekar bakan hamile kaldı. Ortalık karıştı. Sarkozy'den Zapetero'ya kadar birçok baba adayı konuşuldu. Bakın bebeğin babası kim?

Abone ol

Fransa'nın bekar bakanının hamileliği birçok skandal iddianın da ortaya atılmasına neden oldu. Son bomba yeni patladı. Buna göre bakan, sperm bankasına başvurdu, bebeğinin babasını katalogtan seçti, parayı verip baknadan temin edilen spermle, yapay döllenme yoluyla hamile kaldı.

BAKAN SUSKUNLUĞUNU KORUYOR

Bekar olan Fransa Adalet Bakanı Rachida Dati, hamile olduğunu hemen doğruladı. Ama bu, merakları iyice artırdı. Çünkü beklendiği gibi bebeğin babasıyla ilgili hiçbir ipucu vermedi.

Muhtemel babalar listesinde kimler yoktu ki? Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy'den, İspanya Başbakanı Zapatero'ya kadar pek çok isim telafuz edildi. Ama kadın bakan sessizliğe büründü, meraklar daha da çok arttı.

BEBEK SPERM BANKASINDAN MI?

Şimdi ise İngiliz Daily Mail gazetesi, Fransa Adalet Bakanı Rachida Dati'nin sperm bankasını kullanarak hamile kaldığını iddia etti. Le Figaro ise, bebeğinin babasını hala açıklamayan Müslüman bakanın bir kızı olacağını duyurdu.