BIST 10.056
DOLAR 32,24
EURO 34,82
ALTIN 2.424,55
HABER /  GÜNCEL

Kayıp Dilara için e-mail zinciri

Samsun Terme'de zorla kaçırılan 4 yaşındaki Dilara için e-mail zinciri oluşturuldu.

Abone ol Samsun'un Terme ilçesinde, nisan ayında, arkadaşına giderken zorla kaçırıldığı belirtilen ilköğretim öğrencisini bulmak amacıyla, öğretmenleri internet ortamında e-maillere bilgi ve fotoğrafını göndererek arayışlarını sürdürüyor.

Kocaman İlköğretim Okulu Bilgisayar Öğretmeni Sait Tuğ, yaptığı açıklamada, öğrencileri Dilara Kayıkçı'nın (9) 21 Nisan tarihinde, ders çalışmak için arkadaşının evine gitmek üzere evden ayrıldığını ve sonrasında haber alınamadığını hatırlattı. Tuğ, baba Mustafa Kayıkçı'nın olay tarihinde güvenlik güçlerine başvurduğunu, ailenin sonrasında umutla, bir gelişme beklediğini ifade etti.

Görgü tanıkları ve 4 yaşındaki kardeşinin ifadeleri sonucu Dilara'nın iki kişi tarafından otomobile bindirilerek zorla kaçırıldığının belirlendiğini ifade eden Tuğ, öğrencilerini bulmak amacıyla arayışların sürdüğünü ve e-mail zinciri oluşturduklarını, ulaşabildikleri adreslere bilgileri ve fotoğrafları gönderdiklerini ifade etti.

Dilara için okulun ''www.kocamanio.meb.k12.tr'' internet sitesinde sayfa oluşturduklarını belirten Tuğ, şöyle konuştu:

''Bizler ve ailesi umutla bilgi bekliyoruz. Maillerden gelen tüm bilgileri değerlendiriyoruz. Çok sayıda ihbar yapıldı, ancak sonuç elde edemedik. Aileyle sürekli irtibat halindeyiz.

Okul olarak elimizden gelen çabaları gösteriyoruz. Duyarlı olan herkesin yardımlarına muhtacız.''

Sait Tuğ, bu konuda bilgisi olanların 156 Jandarma ihbar hattına veya 0362 883 12 49 nolu okul telefonuna ulaşmalarını beklediklerini ifade etti.