BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gökçek, Baykal'dan özür bekliyor

Baykal'ın, "Adana'yı görenler Ankara'yı görmüyor mu?" sözleriyle başlayan gerilim büyüyor. Gökçek bu konuda bakın neler söyledi.

Abone ol

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın eleştirilerine cevap verirken, ''Bizde bilgi belge çok. Kardeşim elinde bilgi belge varsa götüreceksin, savcılığa vereceksin, ya da benden özür dileyeceksin'' dedi.

Başkan Gökçek, ''CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın size yönelik eleştirilere ilişkin TV kanalında tartışma teklifinize karşılık geldi mi?'' sorusuna şu cevabı verdi.

''Hayır gelmedi. Beni aramadı. Ben merakla cevabını bekliyorum. Israrla takipçisi de olacağım. Kesinlikle bu işin peşini bırakmayacağım. Biz de bilgi belge çok. Kardeşim elinde bilgi belge varsa götüreceksin, savcılığa vereceksin, ya da benden özür dileyeceksin. Özür diler, dilemez bilmem. Ama bakın bakalım önümüzdeki günlerde Melih Gökçek'in de başka sürprizleri olacak mı olmayacak mı, birlikte seyredelim. Söylediğim işin hep arkasındayım. Ben şimdi onun elindeki bilgi ve belgeleri savcılığa vermesini bekliyorum.''

Gökçek, ''Siz de elinizdeki bilgi ve belgeleri bekletiyorsunuz'' hatırlatması üzerine, ''İlk iki tanesini söyledim. Banka hesaplarını gelin tartışalım dedim. Sattıkları CHP Genel Merkezi'nin alımında ve onarımında yolsuzluk yapılmıştır dedim. Yolsuzluk yapanlar bundan mahkum oldular'' dedi.

Gökçek Baykal'ın iddialarının zamanlamasıyla ilgili soruya ise, ''Kendisine sorun. Bugün niye bana soruyorsunuz? Bu film daha çok sürer, eskiden 32 tekmili birden mi derler, ne derler.'' diye konuştu.