BIST 9.943
DOLAR 32,44
EURO 34,78
ALTIN 2.441,51
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Akşener'den hükümete veryansın

TBMM Başkanvekili Meral Akşener, partisinin düzenlediği kahvaltılı toplantıda yaptığı konuşmada hükümeti adeta topa tuttu.

Abone ol

TBMM Başkanvekili Meral Akşener Büyükçekmece’de katıldığı partisinin kahvaltılı toplantısında Hükümeti topa tuttu. Açılım politikalarını eleştiren Akşener, "Bir türlü açılamayan açılımlarla açılım manyağı olduk" dedi.
Büyükçekmece İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanlığı’nın Albatros Restoran’da düzenlediği kahvaltılı toplantıda gövde gösterisi yapıldı. Salonu tıka basa dolduran kadınlar yaklaşan seçimlere hazır olduklarını gösterdiler. MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili ve Meclis Başkanvekili Meral Akşener’in de iştirak ettiği toplantıya 300’ü aşkın kadın katıldı. Toplantıya ayrıca MHP MYK Üyesi Abdurrahman Başkan, İlçe Başkanı Alaattin Yavuz Güneş, İlçe Yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

Surda bir gedik açtık

Toplantıda yaptığı konuşmada Necip Fazıl’ın ‘Surda bir gedik açtık’ şiirini okuyan Kadın Kolları Başkanı Nuray Erbay, "Bugün buraya katılan hepsi birbirinden değerli kadınlarımızla, çalmadığımız kapı ulaşmadığımız kişi kalmayacak. Bu yolda, tek yardımcımız Yüce Mevlam, çatımız Milliyetçi Hareket Partisi sığınağımız da Türk Milleti’nin gönlü olacaktır" dedi. Yaklaşan seçimleri kader seçimi olarak değerlendiren Erbay, "Bu seçimleri kazanmak bizim için sorumluluk, Türkiye için bir zorunluluktur. Çünkü Türkiye yol ayrımına gelmiştir. Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi önümüzdeki seçimler Türkiye’nin kader seçimidir" açıklamasında bulundu.