BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gökçek Bala'da halka seslendi

Seçim gezilerini Bala`da sürdüren Melih Gökçek, Bala Pazar yerinde düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi.

Abone ol

Mücavir alan sınırlarına katılmasaydı Bala`nın 2 trilyonluk bütçesi ile yetinmek zorunda kalacağını belirten Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesinin Bala`ya 8 trilyon 366 milyar sarfettiğini söyledi.

Yapılan hizmetleri anlatan Melih Gökçek, `Bala`ya 286 bin ton asfalt döktük. 3 yıl boyunca 85 km içme suyu borusu döşedik. 889 aileye gıda yardımı, 874 aileye kömür yardımı yaptık. 3 bin 800 öğrenciye yardım yaptık. 8 trilyonun dışında Bala Belediyesi`ne 2 kamyon, 1 çöp abrası ve 1 iş makinesi verdik` diye konuştu.

`Bugüne kadar verdiğimiz sözleri yerine getirdik. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır` sözleriyle konuşmasına devam eden Başkan Gökçek önümüzdeki dönem Bala için yapacakları projelerle ilgili şunları söyledi :

`Kesikköprü`den gelen suyu arıtma tesisi kurarak sülfat ve klorünü indirgeyerek Balalılara vereceğiz. Doğalgazı yaygınlaştırarak doğalgazı önümüzdeki dönem Bala`ya getirip ısınmalarını sağlayacağız. Arıcılığın gelişmesine katkıda bulunacağız. Açacağımız kurslarla arıcılık yapmak isteyenlere Hükümetle birlikte kredi almaları için çalışacağız. Salı pazarını üstünü kapatıp yeniden düzenleyip modern hale getireceğiz. Bala`ya hayvan pazarı gerekiyor bunun için de çalışmalar yapacağız`
Bala deyince akla tekstil geldiğini vurgulayan Melih Gökçek, Ankara`da iş yapan Bala`lı tekstilcilerle işbirliği yaparak kurslar açacağını ayrıca seçimden hemen sonra hanımlar için Belmek kursu düzenleyeceklerini söyledi.

Bala`da festival yapılması için ilçe belediyesi ile işbirliği yapacaklarını da belirten Melih Gökçek, bölgede alçı fabrikası kurulması için destek vereceklerini söyledi.

KARAYALÇIN UYARISI

Balalılara Karayalçın ile ilgili uyarılarda bulunan Başkan Gökçek,
`Karayalçın, Geçmiş yıllarda Gökçek bizi böldü seçimi öyle kazandı. Son seçimde böleceğiz, parçalayacağız aradan çıkacağız` diyor. Allah`ın izniyle bunu kimse yutmayacak CHP zihniyetine Ankara`yı bırakmayacağız. Bunun için sağda birlik şart` diye konuştu.
Hizmetin daha iyi gitmesi için Bala başkan adayı Neşet Altıntop`a da destek isteyen Başkan Gökçek Yüksek Seçim Kurulu`nun seçimlerde TC kimlik numarası olmayanlara oy kullandırmayacağını hatırlatarak Bala`lıları kimlik numarası almaları için de uyardı.