BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Genç kız vurdukça vurdu, erkek seyretti

İskoçya'nın Kuzey Lanarkshire kasabasında bir genç kızın genç bir erkeği evire çevire dövmesi, saniye saniye görüntülendi.

Abone ol

Youtube paylaşım sitesinde yayınlanan görüntülere göre, St Aidan's High School lisesinde okuyan ve adı gizli tutulan bir genç kızla genç bir erkek okul önünde karşılaştı.

Genç kız, 14 yaşındaki genç erkeğe uzun süre hakaretler yağdırdıktan sonra "Şuna da bak, konuşamıyor herhalde, vursana hadi" diye seslendi. Ancak genç erkek "Ben kızlara vurmam" diye cevap verdi.

Bunun ardından genç kız erkeğin yüzüne tam beş kez yumruk attı. Genç erkek buna rağmen kolunu bile kımıldatmadı. Genç kız, genç erkeği kışkırtmaya çalışarak "Sen adi herifin birisin. Haydi vursana bana" diye tekrarladı. Ancak genç erkek bir kez daha "Ben kızlara vurmam" diye cevap verdi.

Bu arada bütün bu olup bitenler, olay yerinden geçmekte olan bir kişi tarafından saniye saniye kameraya alındı.

Aynı kişi olayı daha da kışkırtmak istercesine genç kıza seslenerek, "Eve gitmem gerek, çocuğa vuracaksan vur" diye seslendi. Genç erkeğe bağırmaya devam eden kız ise bunun ardından bir yumruk daha indirdi. Genç erkek yine kımıldamadı.

İki dakika süren görüntülerin internetle yayınlanması üzerine gençlerin okuduğu St Aidan's Lisesi, bir açıklama yaparak olaya hoşgörü göstermeyeceklerini ve soruşturma açılacağını duyurdu. Bu arada YouTube paylaşım sitesi, şiddeti teşvik ettiği gerekçesiyle görüntüleri yayından kaldırdı.