BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Gelinin yarı çıplak düğünü

Düğünde gelinliği dikişlerinden yırtıldı. Rahip şaşkınlıktan nereye bakacağıın şaşırdı.

Abone ol Nikah töreni sırasında gelinliğinin dikişleri açılınca yarı çıplak kalarak zor anlar yaşayan gelin, terzisine yaklaşık 40 bin dolarlık tazminat davası açtı.

İngiliz Telegraph gazetesinin haberine göre, dava dilekçesinde, 30 yaşındaki İtalyan gelinin, tören sırasında gelinliğinin yırtılması nedeniyle ağlamaya başladığı, nikahı kıyan rahibin de şaşkına dönerek nereye bakacağını bilemediği belirtildi. İtalyan yasaları uyarınca ismi saklı tutulan gelin, yaşadığı zor anlar ve gelinliği için Rapallo kasabasındaki terzisine dava açtı.

Olayla ilgili ayrıntıların, Cenova'da yargıç Pasqual Grasso'nun başkanlığında yapılan ik duruşmanın ardından ortaya çıktığı belirtildi. Talihsiz gelinin, ismi saklı tutulan terzinden yaklaşık 40 bin dolar tazminat istediği belirtiliyor.

Gelinin avukatı Alberto Figone, 'Bugünün, müvekkilimin hayatının en güzel günü olması beklenirken, en kötü günü haline geldi. Nikah sırasında gelinliğinin yırtılması sonucu çok zor durumda kaldı. Rahip nikahı tamamladı ve çifti evlendirdi ancak tabiatıyla gelin, yarı çıplak halde olduğu için fotoğraf çektirmedi"" diye konuştu.

Olayın 2006 yılısında meydana geldiği ancak şimdi mahkemeye taşındığı kaydedildi