BIST 10.793
DOLAR 32,20
EURO 34,96
ALTIN 2.428,91
HABER /  GÜNCEL

Funda Arar mest etti

Büyükçekmece Belediyesi'nin düzenlediği Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali'nin başlangıcında muhteşem görüntüler vardı.

Abone ol

Büyükçekmece Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan konsere Funda Arar'ın özellikle Cem Karaca şarkılarından oluşan şarkıları Büyükçekmece halkını mest etti.

Büyükçekmece Belediyesi tarafından bu yıl 9.si düzenlenen Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali'nin başlangıcı muhteşem görüntülere sahne oldu. Tiyatrocu Ziya Kürküt'ün sunumu ile Grup Teona, Gece Yolcuları, Hüseyin Turan ve Funda Arar unutulmaz birer konser verdiler. Büyükçekmece halkı lazca albümleri ile çıkış yakalayan Grup Teoana'yı dinleme fırsatı bulurken, Funda Arar'ın Cem Karaca şarkıları ve yeni albümünden oluşturduğu repartuarı ile coşkulu saatler geçirdi.

Büyükçekmece Belediye Başkan Dr. Hasan Akgün Grup Teona, Hüseyin Turan, Gece Yolcuları, ve Funda Arar'a plaket takdim ederken, "Kültür ve Sanat alanında ülkemize gelen konuklarımız ile paylaşımlarda bulunmayı hedeflediğimiz festivalimiz Funda Arar'ın sayesinde çok güzel başladı.

Yediden yetmişe Türk halkının gönlünde taht kuran Rahmetli Cem Karaca'nın eserlerini seslendirmesi hepimizin mutluluğuna mutluluk kattı"dedi.