BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Gedik'in cenazesinde şok kareler!

Gülsuyu'nda öldürülen Hasan Ferit Gedik'in cenazesinde eli silahlı gruplar nöbet bekledi.

Abone ol
Cenazede kortej oluşturan grubun önünde yüzleri maskeli kişiler ellerindeki uzun menzilli silah ve pompalı tüfek taşıdı.

İstanbul'da öldürülen ve günlerce cenazesi Cem Evi'nde bekletilen Hasan Ferit Gedik'in cenazesi Gülsuyu'na getirildi. Cenaze töreni için yoğun güvenlik önlemleri alınırken, yüzleri kapalı bazı göstericilerin taşıdıkları silahlar şoke etti!

Maltepe Gülsuyu mahallesinde uyuşturucu çetelerini protesto yürüyüşü sırasında açılan ateş sonucu 6 kurşunla hayatını kaybeden Hasan Ferit Gedik'in cenazesinin Gülsuyu'na götürülmesi için izin çıktı.

BARİKATLAR KALDIRILDI
 
Polisin izin vermesinin ardından ilk olarak Armutlu Mahallesi girişine kurulan barikatlar kaldırıldı. 

CENAZEDEN FOTOĞRAF KARELERİ- TIKLAYIN
 
Cenaze 3 gün sonda Armutlu'dan konvoy eşliğinde Gülsuyu Mahallesine getirildi. Adı mahalleli tarafından 'Hasan Ferit Gedik' meydanı olarak değiştirilen yerde Gedik için tören yapıldı, helallik istendi. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı anmanın ardından Hasan Ferit Gedik'in vurulduğu yere yürüyüş yapıldı.

mrt_8307.jpg

Gedik'in cenazesi omuzlarda taşınarak vurulduğu yere getirildi. Gedik'in vurulduğu yere çiçekler atıldı. Hasan Ferit Gedik'in annesi Nuray Gedik oğlunun tabutunun başında gözyaşı döktü. Cenaze daha sonra toprağa verilmek üzere Gazi Mahallesine götürüldü. Mahalle çevresinde güvenlik önlemi alan polis yürüyüşü uzaktan izledi. Gülsuyu'ndaki törene CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün de katıldı.

mrt_8285.jpg 
 
CEZAEVİNDEKİ BABASINA İZİN ÇIKTI
 
Hasan Ferit Gedik’in cenazesi için Bolu Cezaevi’nden izin alan babası İbrahim Gedik, cenazenin ilk gün defnedilememesi üzerine cezaevine geri dönmüştü. Cenazeye izin krizinin aşılmasının ardından, Hasan Ferit Gedik’in babasına da cenaze izni çıktı. Baba İbrahim Gedik jandarmanın kontrolünde İstanbul’a geldi ve mezarlık önünde oğlunun cenazesini beklemeye başladı.