BIST 10.046
DOLAR 32,42
EURO 34,78
ALTIN 2.419,16
HABER /  GÜNCEL

İşyerine alkollü gelme dedi kurşunu yedi

Market sahibi Ali Kahveci, işyerine alkollü gelme diye uyardığı çalışanının kurşunlarına hedef oldu.

Abone ol

İzmir'in Buca İlçesi'nde, market sahibi Ali Kahveci (30), iddiaya göre, `işyerine alkollü gelme' uyarısında bulunduğu çalışanı A.D. (28) tarafından göğsünden tabancayla vurularak ağır yaralandı. Duran kalbi hastanede tekrardan çalıştırılan Kahveci'nin tedavisi sürerken, A.D. polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, saat 22.00 sıralarında, 254 Sokak üzerindeki markette meydana geldi. Evli ve iki erkek çocuğu babası olan 30 yaşındaki Ali Kahveci, iddiaya göre, işyerine alkollü gelen kasap reyonunda görevli çalışanı, A.D.'yi telefonla aradı ve işyerine alkollü gelmemesi konusunda uyardı.

"TABANCAYLA GELİP VURDU"

İkilinin telefonda başlayan konuşması büyüyerek tartışması dönüştü. Tartışma sırasında A.D, iddiaya göre, "10 dakika sonra oradayım" diyerek telefonu kapadı. Tabancayla işyerine gelen A.D., patronu Kahveci'yi tek el ateş ederek göğsünden yaraladı. Bu sırada işyerinde bulunan Kahveci'nin eşi Hüsniye Kahveci'nin (29), kocasının üzerine kapandığı ve A.D.'nin ateş etmesini engellediği öğrenildi. Ağır yaralanan ve kaldırıldığı Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde duran kalbi tekrar çalıştırılan Ali Kahveci'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Olayın ardından yakalanan ve alkollü olduğu belirtilen A.D., Bozyaka'daki Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturamnın sürdüğü bildirildi.