BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,69
ALTIN 2.407,89
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'li aday seçim yarışına hızlı başladı

CHP Maltepe Belediye Başkan aday adayı ve Ekşioğlu Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Ömer Ekşioğlu, düzenlediği kokteyl ile seçim ofisinin açılışını yaptı.

Abone ol

MALTEPE'de yüzlerce kişinin katılımıyla miting havasında açılışı yapılan ofisin kurdelesini Ömer Ekşioğlu’nun yanı sıra, CHP Maltepe İlçe Başkanı Hasan Solmaz ve Ekşioğlu Vakfı Genel Başkanı Sarpay Ekşioğlu birlikte kesti.

Seçim ofisinin terasından yaptığı konuşmayla katılımcılara seslenen Maltepe Belediye Başkan Aday adayı Ömer Ekşioğlu, “Bu günü 30 Mart gecesi kutlayacağımız düğünün kına gecesi olarak düşünmenizi istiyorum” dedi.

Maltepe’yi, Maltepelilerle birlikte yönetebilmek için özgüven ve özveriyle adaylaşmaya çalışan arkadaşlarına başarılar dileyen Ekşioğlu “Ülkemizin aydınlığa çıkabilmesi için 30 Mart yerel seçimlerinde hepimize büyük görevler düşmektedir. Bu görev bilinciyle neler yapabileceğimizi konuşmak yeni projeler geliştirebilmek için her gün bu büroda sizin yanı başınızda olacağım. Ben CHP örgütünün önderliği ve Maltepelilerin desteğiyle 30 Mart güneşinin tüm ülkeyi aydınlatmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

HEDEF BÜYÜKŞEHİR

Açılış programına katılan CHP Maltepe İlçe Başkanı Hasan Solmaz ise yaptığı konuşmada, CHP’de seçim startının verildiğini hatırlatarak, “Biz CHP olarak Maltepe’de yeniden iktidar olup Büyükşehir’i de alacağız çünkü bu coşkuyu görüyorum sizlerden. Aday adayı olan arkadaşlar CHP’nin bayrağını en iyi yere taşımak için bir yarış içindeler, bu yarış sevgi, saygı, dotluk ve kardeşlik çerçevesinde geçeceğine inanıyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından seçim ofisinin kurdele törenine geçildi. Ömer Ekşioğlu’yla birlikte CHP Maltepe İlçe Başkanı Hasan Solmaz ve Ekşioğlu Vakfı Genel Başkanı Sarpay Ekşioğlu tarafından kesilen kurdele sonrası katılımcılar düzenlenen kokteylde bir araya geldi.

CHP'DEN GENİŞ KATILIM

Düzenlenen açılış törenine, CHP Maltepe İlçe Başkanı Hasan Solmaz, CHP Maltepe Belediye Başkan Aday Adaylarından Muhitin Erden, Süleyman Kıpırtı, CHP Maltepe Beledeyesi Meclis Üyeleri, CHP Maltepe yönetim kurulu üyeleri, CHP Zeytinburnu Meclis Üyesi İlkay Biber, Ekşioğlu Vakfı Genel Başkanı : Sarpay Ekşioğlu, Ekşioğlu Vakfı Tüm Yön. Kurulu Üyeleri, Ekşioğlu Eski Genel Başkanı : Ali Ekşioğlu, Ekşioğlu Eski Genel Başkanı : Şefik Ekşioğlu, Maltepe Rizeliler Derneği Başkanı : Hüseyin Kavalcı, Maltepe Rizeliler Derneği Yön. Kur. Üyesi : Menderes Mollaoğlu, Maltepe Rizeliler Derneği Yön. Kur. Üyesi : Mustafa Duraoğlu, Maltepe Rizeliler Derneği Yön. Kur. tüm üyeler, Karadeniz Dernekler Konfederasyon Yön Kur. Üyesi Mehmet Biberoğlu, Rize Dernekler Federasyonu Yön Kur üye Mehmet Biberoğlu, CHP Kadıköy İlçe Başkanı Necati Ekşi ve çok sayıda partili katıldı.