BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gaziantepspor Hollanda'da ter atıyor

Gaziantepspor, ikinci etap kamp çalışmaları için gittiği Hollanda'da çalışmalarına başladı.

Abone ol

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını Isparta Davraz'da tamamlayan Gaziantepspor, ikinci etap kamp çalışmaları için gittiği Hollanda'da çalışmalarına başladı.

Gaziantep Havaalanı'ndan uçakla Almanya'nın Düsseldorf kentine hareket eden Kırmızı-Siyahlı ekip buradan karayolu ile Hollanda'nın Arnheim şehrine geçerek Avegoord Otel'de kampa girdi.

Teknik direktör Tolunay Kafkas, Cüneyt Dumlupınar ve kaleci antrenörü Nihat Yüksel yönetiminde yaklaşık 45 dakika süren antrenmanda oyuncular dayanıklılık koşusu yaptı. Kırmızı Sieyahlıların yaptığı ilk antrenman sağanak yağış altında gerçekleşirken, kapalı bir havada başlayan antrenmanın son bölümlerinde aniden başlayan
yağmur ve rüzgarın da etkisiyle antrenman sahasındaki ağaçların devrilmesi üzerine oyuncular antrenmanı salonda tamamladı. Yeni transfer Ismael Sosa da Hollanda kampına katılarak takımla birlikte çalışmalara başladı.

Teknik direktör Tolunay Kafkas, Davraz kampının başarılı geçtiğini belirterek, "Futbolcuların performansından memnunum. Hollanda'da yapacağımız çalışmalarla da eksikliklerimizi gidereceğiz. Buradaki hazırlık maçlarında takımın durumunu daha net göreceğiz. Gaziantepspor'u üst sıralara taşımak için ciddi bir özveri göstereceğiz. Şimdilik hazır değiliz ve eksiklerimiz var. Hollanda kampında bunları tamamlayıp lige daha hazır bir şekilde dönmek istiyoruz" dedi.

Gaziantepspor, 14 günlük Hollanda kampı boyunca 17 Temmuz'da RBC Roosendaal, 19 Temmuz'da FC Zwolle, 21 Temmuz'da Al Shabab, 24 Temmuz'da AZ Alkmaar, 27 Temmuz'da da Ankaragücü ile hazırlık maçı oynayacak.