BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gurbetçi kazasında ölü sayısı 5'e yükseldi

Konya'da Almanya'dan izne gelen gurbetçi ailenin karıştığı ve 4 kişinin öldüğü kazanın ardından 14 yaşındaki Emine Başlamış da hayatını kaybetti.

Abone ol

Konya'da Almanya'dan izne gelen gurbetçi ailenin karıştığı ve 4 kişinin öldüğü kazanın ardından, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınan 14 yaşındaki Emine Başlamış da hayatını kaybetti.

Kaza, dün saat 08.00 sıralarında Konya Ankara karayolunun 18. kilometresinde meydana gelmişti. Almanya'dan izne gelen gurbetçi ailenin içinde bulunduğu minibüs, Aşağıpınarbaşı Kavşağı'ndan dönen Karayolları'na ait tankerle çarpışmış ve kazada minibüs hurda haline gelmişti.

Feci kazada minibüste bulunan Ömer Başlamış, eşi Sultan Başlamış, Hatice Başlamış ile Meryem Ana Kütahya (57) hayatını kaybetmişti. Kazada minibüsten ağır yaralı olarak çıkarılan ve Konya Numune Hastanesi'nde tedavi altına alınan Emine Başlamış da (14) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazadan yaralı olarak kurtulan 20 yaşındaki minibüs sürücüsü Mehmet Başlamış'ın Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisinin ise sürdüğü bildirildi. Kazada ölenlerin sayısı, Emine Başlamış'ın da hayatını kaybetmesiyle 5'e yükselmiş oldu.