BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Hasta babasını aldatınca deliye döndü!

Konya'da kocası bir süredir hastanede tedavi gören kadın, yasak aşk yaşadığı iddia edilen şahsı evine alınca başına gelmeyen kalmadı.

Abone ol

Konya'da kocası bir süredir hastanede tedavi gören kadın, yasak aşk yaşadığı iddia edilen şahsı evine alınca 28 yaşındaki üvey oğlu tarafından yakalandı.

Hastanedeki babasının aldatılmasına tahammül edemeyen genç, üvey annesini öldüresiye dövdü, dostunu da bıçakla yaraladı.

Olay, saat 01.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Küçük Aymanas Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, A.T. (32) bir süredir hastanede tedavi gören kocası B.T.'nin yokluğunu fırsat bilerek yasak aşk yaşadığı Ş.A.'yı (50) eve aldı.

Bu sırada hastanede tedavi gören babasının yanında refakatçi olarak kalan A.T'nin üvey oğlu M.T. (28) bazı ihtiyaçlarını almak için eve geldi. Evde üvey annesini dostuyla birlikte görünce öfkeye kapılan M.T., mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla Ş.A.'yı bacağından yaraladıktan
sonra üvey annesini öldüresiye dövdü.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polisler tarafından kavga sona erdirilirken, şüpheli M.T. gözaltına alındı. Bacağına aldığı 2 bıçak darbesiyle yaralanan Ş.A., çağrılan ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Gözaltına alınan şüpheli M.T. de kısa bir süre sonra sağlık kontrolü için aynı hastaneye getirildi. Üvey oğlu tarafından feci şekilde dövülen ve aldığı darbeler sonucu yüzü tanınmayacak hale gelen A.T. de muayene için aynı hastaneye getirilince sorun çıktı.

Hastaneye ayağında ayakkabı olmadan gelen A.T.'nin şüphelinin ve yaralının da burada bulunması nedeniyle başka bir hastaneye götürülmesi tavsiye edildi. Bunun üzerine yaralı kadın, geldiği gibi yalın ayak bir şekilde hastanede çıkarılarak Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Olayın şüphelisi M.T. de hastanedeki kontrollerinin ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine sevk edildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.