BIST 10.891
DOLAR 32,94
EURO 35,76
ALTIN 2.529,05
HABER /  GÜNCEL

Garip ama hepsi gerçek

Dünyada öyle olaylar yaşanıyor ki insan inanmakta güçlük çekiyor. İşte onlar...

Abone ol

Bu haberler inanılmaz ama hepsi gerçek.

BABASINI BOĞMAYA KALKTI

18 yaşındaki İspanyol genç, oyun konsolunu kapatan babasını konsolun kablosuyla boğmaya teşebbüs etti.  Oyunda geldiği level'ı 'save' edemeden babasının makinayı kapatmasıyla çılgına dönen delikanlı, joystick'in kablosunu babasının boynuna dolayıverdi. Gürültüye gelen anne, aklını kaçıran çocuğu ile kocasını zorlukla ayırdı.

YENİ DÖKÜLMÜŞ BETONA DÜŞTÜ

Şimdi aktaracağımız olay, yaş betona isminizin baş harflerini yazmaktan biraz daha ileriye geçiyor. Hırvat inşaat işçisi, 11 metrelik çatıdan, yeni dökülmüş betonun üstüne düştü. 27 yaşındaki işçi Mİlan Krajnic, mucize eseri yaralanmadan atlattı badireyi. İnşaatın ustalarından biri olan Krajnic, betonun yumuşak olduğunu, çünkü işçilerden birinin karıştırma işini beceremediğini söyledi. Krajnic, 'Nomalde bu elemana tekmeyi basardım ama bu kez affettim' dedi.

ÖLDÜĞÜ 1 YIL SONRA ANLAŞILDI

Bu da inanılmaz: Avustralya'lı bir adamın öldüğünü, 1 yıl boyunca farkeden çıkmadı. Jorge Chambe'nin cesedi, Sydney'deki devlet lojmanındaki yatak odasında çürümüş halde bulundu. Olayı soruşturan dedektif Ian Prye 'Korkunç bir durum. Adam evinde ölüyor ve 1 sene boyunca bir farkeden çıkmıyor' diye konuştu.