BIST 10.538
DOLAR 32,28
EURO 35,03
ALTIN 2.473,01
HABER /  SPOR

Nobre geleneği bozmadı

Mert Nobre, ligin ikinci yarılarına gol atarak başlama geleneğini bozmadı.

Abone ol

Beşiktaş'ın, Turkcell Süper Lig'de deplasmanda Konyaspor ile yaptığı ve 2-1 kazandığı maçta 90. dakikada attığı golle takımının galibiyetinde büyük pay sahibi olan Mert Nobre, ligin ikinci yarılarına gol atarak başlama geleneğini bozmadı.
    
Beşiktaş'ta 2. yılını geçiren ve Türk vatandaşlığına geçen Nobre, 2005-06 sezonunda Fenerbahçe'de oynadığı dönem dahil son 3 sezonda ikinci yarıya golle başlama geleneğini, Konyaspor'a attığı golle sürdürdü.
    
Fenerbahçe forması ile 2005-06 sezonunda ikinci yarıdaki ilk maçta 2 gol atan tecrübeli oyuncu, Beşiktaş'a geçtiği geçen sezonun ikinci bölümündeki ilk karşılaşmasında ise 3 gol attı. Nobre, son olarak bu yılın ikinci yarısında 1 gol atarak ligin ikinci yarısına yine golle başladı.
    
Nobre, ikinci yarıların ilk karşılaşmalarında 2005-06 sezonunda Gençlerbirliği'ne 2, 2006-07'de Vestel Manisaspor'a 3, bu sezon da Konyaspor'a 1 gol atma başarısı gösterdi.
    
SON İKİ SEZONUN İLK BÖLÜMÜNDE TEK GOLDE KALMIŞTI
     
Ligin ikinci yarılarına gol atarak başlayan Nobre, son iki sezonda ilk bölümde ise tek golde kalarak başka bir gelenek yarattı.
    
Geçen sezon başında Beşiktaş'a büyük umutlarla gelen, ancak ilk yarıda sadece 1 gol atabilen Nobre, bu performansıyla büyük eleştiri almıştı.
    
Ertuğrul Sağlam yönetimindeki Beşiktaş'ta son haftalarda yedek kalan tecrübeli oyuncu, 2006-07 sezonun ikinci yarısında toplam 7 gol atarak performansını biraz daha yukarı çekti ve ligi 8 golle tamamladı.
    
Nobre, bu sezon ise Konyaspor filelerine bıraktığı golle, gol sayısını 2'ye çıkardı.