BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Nikahın perde arkası

Tanrıyar ve Dinçöz Beyaz Show'da evlendi ama hiç de o kadar kolay olmamış.

Abone ol

Ünlü televizyoncu Can Tanrıyar, şarkıcı sevgilisi Petek Dinçöz ile Beyaz Show'da sürpriz bir evlilik yaptı. Can Tanrıyar nikah için günler öncesinden hazırlanmaya başlamış

SÜRPRİZ NİKAHIN PERDE ARKASI

 SÜRPRİZ NİKAHIN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Ekrandaki sürpriz nikahın ardında RTÜK Başkanı Zahit Akman’ın katkısı var. Can Tanrıyar, Akman’ın “Petek Hanım çok başarılı ancak nikahsız beraberlik yerine evli olması gerekir. Topluma örnek olmalı” sözleri üzerine harekete geçti.
Dinçöz’le nasıl evleneceğini planlamaya başlayan Tanrıyar’ın imdadına şovmen Beyaz yetişti. Canlı yayında sürpiz bir nikah kıyma kararı alan Tanrıyar, Beyaz ve Erol Köse ile bir araya gelerek plan yaptı. Pazartesi günü gerçekleşen buluşmanın ardından Cuma’ya kadar nikah işlemlerinin tamamlanması gerekiyordu.
Nikahın gerçekleşebilmesi için kan tahlili ve röntgen gerekince Tanrıyar, Dinçöz’ü grip olmasını bahane ederek doktora götürdü. Yardımcısı da Petek’in çantasından gizlice nüfus cüzdanını aldı.
Ardından Beşiktaş Evlendirme Dairesi’nden gün alındı. Ve gerisi çorap söküğü gibi geldi. Sürpriz nikah bir aksilik olmadan tamamlandı. Petek’in şahitliğini Zahid Akman yaparken, Tanrıyar’ın şahidi programın konuğu Mehmet Ali Birand oldu.

Sürpriz nikahın aktörü Can Tanrıyar ise şunları söyledi.

PETEK 1 MİLYON DOLARLIK TAKIDAN OLMUŞ

BEYAZ'A CANLI NİKAH GAZI 
 Beyaz Show, 10.6 reyting ve 32.8 share (Yani o saatte televizyon başında olan 100 kişiden 32.8 kişisi Beyaz Show'u izlemiş) ile rekor kırdı.

Nikahın kıyıldığı dakikalarda 57.8 izlenme payının sahibi oldu. Böylece televizyon tarihinde 81.20 share ile Asmalı Konak ve 67.20 share ile Binbir Gece’nin ardından en çok izlenen program oldu.

Biz çevresi çok geniş olan insanlarız. O yüzden düğün yapmak gözümde büyüdü. Yurtdışında konsoloslukta evlenmeyi düşündüm ama onu da Petek istemedi. Ben de televizyon programında yaparak masraftan kurtuldum. Ama Petek de en az 1 milyon dolarlık takıdan oldu. Olay şöyle gelişti: Petek, programa konukmuş, Beyaz beni aradı, Petek’e bir sürpriz yapmak için yardım istedi. Programa geleceğimi söyledim, o gece buluştuk ve bunun planını yaptık. Beyaz da şaşırdı ve hemen planı uygulamaya başladık. Ben de bu anlamda kimsenin bize laf söylememesi için farklı bir kanal ve farklı bir program seçtim. Beyaz’ı da çok severim.

REDDEDİLMEYE ÖNLEM

Tabii ki... Zaten Petek programa geldiğinde Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal ve RTÜK Başkanı Zahid Akman’la birlikte farklı bir yerde bekledik. İsmail Bey, ’kabul etmezse rezil oluruz’ dedi. Teklifimi kabul etmese Zahid Bey de İsmail Bey de stüdyodan ayrılacaktı. Teklifi kabul ettikten sonra, nikahı da etmeyebilirdi...O yüzden “Şimdi, burada benimle evlenir misin?” diye sordum.

ÖNCE OĞULLARINA SÖYLEMİŞ

Oğullarım ve anneme söyledim, “Akşam evleniyorum” dedi. Onlar da “Olur mu öyle şey, bu kadar aceleye getirilir mi?” dediler ama çok sevindiler tabii... Hem benim ailem, hem Petek’in ailesi gerçekten çok sevindi. Les Ottoman Otel’de mini bir balayı yapıyoruz. Ama dediğim gibi hala olayın şokundayız. Şaşkın şaşkın birbirimize bakıyoruz.

4 GELİNLİK GETİRTMİŞ

Yardımcısı 3-4 tane gelinlik getirtti oraya. Onlar arasında bu giydiği gelinliği seçti. Zaten o kadar şaşkındı ki, farkında bile değil hiçbir şeyin.