BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Galleria diğerlerinden farklı

Bayram yaklaştıkça alışveriş merkezleri dolup taşmaya başladı.

Abone ol

 Bazılarımız çıkacağı tatil öncesi eksiklerini giderirken bazılarımız ise alıştığımız gibi bayramlık giysiler almak amacıyla mağazaları dolaşıyor.

Bayramda şıklığınızla parmak ısırtmak, tarzınızla farklılık yaratmak istiyorsanız size Galleria Alışveriş Merkezi’ni öneriyoruz. Galleria AVM, dünyanın ve Türkiye’nin en ünlü markalarının birbirinden cazip alışveriş kampanyaları ile bayram alışverişinin tek adresi olarak öne çıkıyor.

Galleria Alışveriş Merkezi, geçireceğiniz tüm zamanı avantajlı bir alışveriş keyfine dönüştürüyor. Yüzlerce markanın ürünlerini bir arada bulabileceğiniz Galleria’da; farklı fiyat aralıkları, bayrama özel indirimler, kampanyalar ve taksitler tüm ihtiyaçlarınız için geniş seçenekler sunuyor. Tekstil’den beyaz eşyaya, elektronikten aksesuarlara, ev tekstilinden ayakkabıya ve kozmetikten kuyumcuya kadar yüzlerce marka birbirinden cazip bayram kampanyaları ile Galleria Alışveriş Merkezi’nde sizleri bekliyor.

Galleria AVM, bayramı uzun bir tatil fırsatına dönüştürenler için farklı tatil alışverişi ihtiyaçlarına da cevap veriyor. Geleneksel bayram şıklığı içinse kadın, erkek, genç ve çocuk hazır giyim markaları, sezonun trendlerini Galleria AVM ziyaretçileri ile buluşturuyor.

Yaşam ve eğlenceyi alışveriş keyfine dönüştüren Galleria Alışveriş Merkezi, bowling, buz pisti ve sinemaları ile kaliteli hizmet anlayışını maksimum seviyeye çıkarıyor.