BIST 10.891
DOLAR 32,94
EURO 35,76
ALTIN 2.529,05
HABER /  GÜNCEL

Sarıyerde şiir ziyafeti

Dursun Ali Erzincanlı Sarıyerlilere duygulu anlar yaşattı.

Abone ol

Şiirleriyle herkesin kalbine taht kuran Dursun Ali Erzincanlı Sarıyerlilere duygulu anlar yaşattı. Hz. Muhammet’in hayatını anlatan birbirinden güzel şiirlerini okuyan Erzincanlı’yı Sarıyer Belediye Başkanı Yusuf Tülün de izledi.
Sarıyer Belediyesi Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde vatandaşlarla buluşan Dursun Ali Erzincanlı Hz Muhammet’in hayatından bölümler anlatan şiirlerini Sarıyerliler için okudu. Çadırı dolduran vatandaşlar Erzincalı’yı duygu yoğunluğu içinde dinledi. Bazı vatandaşların ise gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Şiir dinletisinin ardından sahneye çıkan Başkan Tülün, Dursun Ali Erzincanlı’ya teşekkür ederek, kendisini takip etmeye çalıştığını, şiirlerini her fırsatta dinlediğini dile getirdi. Bu yılki ramazan programlarının her zamankinden daha farklı olduğunu da belirten Tülün, “Bu yıl ramazan programlarıyla 17 profesörümüzü Sarıyerlilerle buluşturduk.

Vatandaşlarımız merak ettiklerini sordular, konunun uzmanlarıyla sohbet etme imkanı buldular. Bayramı da burada sizinle bayramlaşarak geçireceğiz. Ayrıca bayramın üçüncü günü de yine burada Aile Danışma Merkezi (SADEM)’in bir açılışıyla sizinle buluşacağız. Açılış günü konserlerimiz ve sürprizlerimiz olacak. Hepinizi bekliyoruz” dedi.

Başkan vatandaşlarla iftar yaptı

Sarıyer Belediye Başkanı Yusuf Tülün, Sarıyer Merkez’de kurulan iftar çadırında bir hayırseverin verdiği iftara katıldı. Vatandaşlarla birlikte iftarını açan, onlarla birlikte dua eden Tülün, iftarın ardından vatandaşlarla sohbet etti.