BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Galatasaray maden buldu

Adnan Sezgin, Brezilya'da 100 oyuncuyu takibe aldı, listenin ilk sırasında Brezilya 20 yaş altı milli takımının kaptanı var...

Abone ol

Gerets'in onay vermesi halinde, Gremio’nun 20 yaşındaki önliberosu için girişimler başlayacak. Bu transferin 8 milyon Euro’ya mal olması bekleniyor.

Gilberto Silva’dan bile iyi’

Brezilya seferinde 100’ü aşkın futbolcuyu takibe alan Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin İstanbul’a dönüyor. Raporunu bugün teknik direktör Eric Gerets’e sunacak olan Sezgin’in hazırladığı listede 1 numarada yer alan ismin ise Lucas Leiva olduğu öğrenildi. Gremio’nun 20 yaşındaki önliberosu, ülke basını tarafından, “Gilberto Silva’dan bile iyi'' sözleriyle değerlendiriliyor. Silva ise, İngiltere Premier Ligi’nde şampiyonluk hedefleyen Arsenal’de kaptanlık yapıyor.

U-20 Milli Takımı’nın kaptanı

Lucas, Brezilya U-20 Milli Takımı’nın kaptanı. Geçtiğimiz ekim ayında Dunga’nın A Milli Takım’a çağırdığı genç yıldız, Al-Kuwait ile oynanan özel maçın ikinci yarısında forma giyse de, FIFA’nın resmi onayı olmadığından, bu karşılaşma Lucas’ın kariyer hanesine yazılmadı. Sezon başında PSV ile Atletico Madrid’in peşinden koştuğu Sambacı için 8 milyon Euro istendi. Kulüpler bu parayı gözden çıkardı fakat Lucas henüz hazır olmadığı gerekçesiyle teklifleri reddetti.

Yasin CAM / Fanatik