BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Tuncay için İnter devrede

Atina'da ortaya koyduğu performansla göz kamaştıran Tuncay Şanlı için İtalya'nın devi İnter devreye girdi.

Abone ol

Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Tuncay Şanlı'nın İtalya'nın Inter kulübünden çok ciddi bir teklif aldığı öğrenildi.

Sarı-lacivertli takımın golcüsü, Atina'da Yunanistan karşısında ortaya koyduğu müthiş performansla Olympiakos başkanının rüyalarını süslediği gibi İtalyan devi Inter'in de dikkatini çekti.

Tuncay, İtalyan basınına Inter'den gelen teklifle büyülendiğini söyledi. İtalyan medyasına verdiği demeçte transferde önceliğin Fenerbahçe olduğunu ancak İtalya'da oynama fikrinin kendisine çok cazip geldiğini belirten milli oyuncu, "Inter'in benimle ilgilenmesi şüphesiz koltuklarımı kabarttı" ifadesini kullandı.
İtalyan medyasında çıkan haberlerde "Boğaz'ın Shevchenkosu" olarak tanımlanan Tuncay Şanlı'ya Inter Teknik Direktörü Mancini'nin büyük önem verdiği ve başarılı teknik adamın Alvaro Recoba'nın ayrılacak olması, Hernan Crespo'nun da Londra'ya döneceğini açıklamasının ardından çözümü yıldız futbolcuda bulduğu belirtildi.

Son dönemlerde uluslararası maçlardaki performansı ile dikkat çeken yıldız oyuncuya, sarı-lacivertli yönetimle yeni sözleşme imzalamak için sezon sonuna randevu vermiş, Tuncay da bunu kabul etmişti.

Bu arada İtalyan gazeteleri birçok kulübün Tuncay'ı izlemek için Norveç maçına temsilci gönderdiğini yazdılar.

Yusuf Kobal/Milliyet