BIST 10.219
DOLAR 32,25
EURO 34,78
ALTIN 2.450,42
HABER /  SPOR

Galatasaray Ankaraya gitti

Başkent'te Gençlerbirliği ile oynanacak maç için Cimbom Ankara'ya gitti.

Abone ol Turkcell Süper Lig'in 15. haftasında yarın Başkent'te Gençlerbirliği ile oynayacak olan Galatasaray, Ankara'ya gitti.

Sarı - kırmızılı ekipte sakatlıkları süren Sabri ve Ümit Karan kafileyle götürülmezken sarı kart cezalısı olmasına rağmen Kaptan Ayhan Akman takımla birlikte Ankara'ya gitti.

Havaalanında yolculardan büyük ilgi gören Arda Turan, bir basın mensubunun, 'Giydiğin şapkanın motifleri UEFA Kupası Logosu'nun motifleriyle aynı' deyince, Arda da, ''Seni Allah söyletiyor. İnşaallah dediğin gibi olur.'' cevabını verdi.

Kaleci Aykut ise takım otobüsünü kaçırınca havaalanına özel arabasıyla geldi ve son anda kafileye dahil oldu.

Kafile başkanlığını Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin'in yaptığı ekipte Başkan Adnan Polat ile yönetim kurulu üyesi Haldun Üstünel'in daha sonra Ankara'ya geleceği ve kafilede yer almadığı belirtildi.

Oyunculardan Ümit Karan, Tobias Linderoth, Emre Güngör, Sabri Sarıoğlu, Alparslan Erdem, Murat Akça, Hasan Şaş, Serkan Çalık ve Uğur Uçar sakatlıkları nedeniyle Ankara'ya götürülmedi.


- SON ÇALIŞMA 19 MAYIS STADI'NDA -


Galatasaray, THY'nin tarifeli seferiyle Ankara'ya geçerek otelde kampa girecek. Gençlerbirliği karşılaşması hazırlık çalışmaları, Ankara 19 Mayıs Stadı'nda bugün saat 18.00'de basın ve taraftara kapalı olarak yapılacak son antrenmanla tamamlanacak.


- AYHAN AKMAN ANKAMALL GALATASARAY STORE'DA -


Bu arada Gençlerbirliği maçı için Ankara'ya giden Galatasaray Futbol Takımı Kaptanı Ayhan Akman yarın saat 12.00'de Ankamall Galatasaray Store'da Ankaralı Sarı - kırmızılı taraftarlarla buluşarak kulübün lisanslı ürünlerini imzalayacak.