BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 35,02
ALTIN 2.509,93
HABER /  GÜNCEL

5 çocuğunun boğazını kesti

Anneleri hepsini tek tek odaya çağırdı. Size 'hediye aldım. Gelin bakın' dedi ve beşini de boğazını keserek öldürdü.

Abone ol

Belçika'da 5 çocuğunu öldüren annenin cinayeti anlattı. Hepsini teker teker odaya çağırmış, sonra da boğazını keserek öldürmüş...

PSİKOLOĞUNDAN RANDEVU ALAMAMIŞ

Çocuklarının ölümünden sorumlu tutulan anne yargı önüne çıktı. Yaşları 3 ila 14 arasında değişen 5 çocuğunun da boğazını keserek öldürmekten yargılanan Genevieve Lhermitte'in cinayeti işlediği geçtiğimiz yıl ağır bir travma geçirdiği ortaya çıktı. Avukatı Lhermitte'nin cinayet gecesinden bir gün önce uzun süredir psikolojik tedavi gördüğü hastaneyi aradığı ve psikoloğundan randevu talep ettiğini fakat alamadığını söyledi.

SİZE HEDİYE ALDIM GELİN BAKIN

Cani anne mahkemede sesi titreyerek olay gecesini anlattı. Lhermitte, Yasemin (15), Nora (12), Myriam (10) ve Minan (8) isimli kız çocukları ile Mahdi (4)'yi "Size hediye aldım. Gel hediyene bak" diyerek, odasına tek tek çağırdığını ve çocuklarının "Seni seviyorum" sözlerine rağmen, boğazlarını kestiğini itiraf etti.

EŞE İHANET SUÇLAMASI

Lhermitte, eşi Bouchaip Mogadem’in aile dostları olan Michel Schaar arasında bir ilişki olduğunu ileri sürdü. "Her an bizimleydi. Eşim Schaar uyumadan uyumazdı. Özel hayatımız yoktu” diyen Lhermitte, "Kendi hatam yüzünden bütün çocuklarımı kaybettim. Onlar böyle bir ölümü hak etmemişti" dedi.