BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,77
ALTIN 2.402,40
HABER /  GÜNCEL

Fuhuş çetesi çocuğu kullandı

Fuhuş çetesinin eline düşen kadın çocuğunu bir daha görememe korkusuyla fuhuş yaptı...

Abone ol

Antalya`da ihbar üzerine yapılan fuhuş operasyonunda çökertilen çetenin, cezaevinde bulunan `Cennet Ana` lakaplı Cennet Çınar`ın talimatıyla oğlu Kader S. tarafından kurulduğu belirlendi.

Antalya polisi, 35 yaşındaki Deniz C.`nin 4 yaşındaki kızı İlayda`yı kaçırıp öldürmekle tehdit edip zorla fuhuş yaptıran 2`si kadın 8 kişiyi yakaladı. Fuhuş çetesinin, bir süre önce fuhuş çetesi kurmaktan yakalanıp cezaevine konulan `Cennet Ana` lakaplı Cennet Çınar`ın talimatıyla oğlu Kader S. tarafından kurulduğu belirlendi.

1 YIL ÖNCE KOCASINDAN AYRILDI

İddiaya göre 5 yıl önce evlenen ve bu evliliğinden şu an 4 yaşında olan İlayda isimli kız çocuğu sahibi Deniz C. 1 yıl önce kocasından ayrıldı.

Bir süre Mersin`de bulunan yakınlarının yanında kalan Deniz C. iş bulmak için Antalya`ya geldi. Burada Süreyya K. isimli kadınla tanışan Deniz C., bu tanışmanının ardından kadının evinde kalmaya başladı. Süreyya K. bir süre sonra eve getirdiği erkeklere genç kadını pazarlamak istedi.

4 YAŞINDAKİ KIZINI KAÇIRDI

Deniz C. kabul etmeyince bu kez 4 yaşındaki kızını kaçıran Süreyya K. bebeği fuhuş mafyasının lideri ve `Cennet Ana` olarak tanınan Cennet Çınar`ın oğlu Kader S.`ye verdi. Çocuğunu bir daha görememek korkusuyla tam 3 aydır erkeklere zorla cinsel ilişkiye giren genç kadın, bir müşteriden yardım istedi.

Göksu, Düdenbaşı ve Yeni Emek mahallesinde bulunan 3 ayrı eve eş zamanlı baskın yapan Ahlak Büro Amirliği ekipleri Kader S. ile birlikte Hacer V., Yahya K., Turan K., Süreyya K., Şevki Ç, Halil Ö. ve 17 yaşındaki T.S.`yi yakaladı.

POLİS TARAFINDAN KORUMA ALTINA ALINDI

Şevki Ç. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken diğer 7 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polis ayrıca baskın yaptığı evlerde erkeklerle fuhuş yaptırılan Ü.E. (26), S.A. (25) ve S.G. (24) isimli 3 kadını da gözaltına aldı. Kadınlar alınan kan örneklerinin ardından serbest bırakılırken, Deniz C. polis tarafından koruma altına alındı.