BIST 8.774
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.238,07
HABER /  MEDYA

Fox Tv Kaybolan Çiçekler Çilem DNA sonucu açıklandı bakın kim çıktı!

Fox Tv'de yayınlanan Kaybolan Çiçekler programında Çilem 18 yıldır babasını arıyordu. Canlı yayına katılan ve DNA sonucu yapılan Çilem ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Çilem'in babası Mehmet mi?

Abone ol

Kaybolan Çiçekler'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. 7 Aralık 2017 perşembe günkü programında yıllardır babasını arayan Çilem sonuna babasına kavuştu. DNA testi beklenirken canlı yayında yaşananlar herkesi şoke etti.

Dirseğinin üst kısmında ben olan Çilem Sarı 18 yıldır babasını arıyordu. Babasının kim olduğunu bilmeyen Çilem, ailesini bulabilmek için Kaybolan Çiçekler programına başvurdu. Canlı yayında yapılan DNA sonucu bugün açıklandı. Yıllardır babasını arayan Çilem ilk kez babasıyla telefonda konuştu. Mehmet bey ile telefonda konuşan Çilem gözyaşlarını tutamadı. Babasına kavuşmanın heyecanını yaşayan Çilem daha sonra ablası Havva ile tanıştı. Abla Havva DNA testi beklemediğini zaten bunu hissettiğini söyledi.  

MEHMET BEY KABULLENMEMİŞTİ Anne Belgin Sarı canlı yayında yaptığı açıklamada hamile kaldığı zaman Mehmet beyin çocuğu kabullenmediğini söyledi. Anne Belgin yaptığı açıklamada, Mehmet beyin 18 yıllık baba hasretini gidermesi için çabalaması gerektiğini sözlerine ekledi.

MEHMET BEY CANLI YAYINA ÇIKACAK MI? Mehmet Bey canlı yayında yaptığı açıklamada Konya'dan İstanbul'a gelmeyeceğini söyledi. Israrla yayına davet edilen Mehmet Bey stüdyoya gelmeyi kabul etmediğini ifade etti.