BIST 9.066
DOLAR 32,38
EURO 34,97
ALTIN 2.325,77
HABER /  MEDYA

İstanbullu Gelin 28.yeni bölüm fragmanı Faruk ve Süreyya ayrılıyor mu?

İstanbullu Gelin 28.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 8 Aralık 2017 tarihinde ekrana gelecek olan İstanbullu Gelin 28.yeni bölümde neler yaşanacak? İstanbullu Gelin 28.yeni bolum fragmani internethaber'de.

Abone ol

Star Tv'nin cuma günleri ilgiyle izlenen dizisi İstanbullu Gelin'de yine nefesler tutulacak. Yayınlanan son bölümü ilgiyle izlenen İstanbullu Gelin 28.yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak? Gelin hep birlikte İstanbullu Gelin 28.yeni bölüme bakalım.

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanları önemli gelişmelerin ipuçlarını verdi. İlk fragmanda Can ve Faruk arasındaki restleşme dikkat çekti. Sufle grubunun popüler şarkısı ‘İçinde Aşk Var’ şarkısı eşliğinde verilen ikinci fragmanda ise yeni bölümün önemli gelişmelerinden kesitler var. 

İSTANBULLU GELİN 28.BÖLÜMDE NELER OLACAK? Kıskançlık Krizi Büyüyor. Esma, Burcu’yu konağa davet ediyor. Gördüklerini sindirmeye çalışan Süreyya ve Faruk birbirleri ile olan daha çetin bir mücadeleye girişirler. Esma’nın hamlesi peş peşe büyük gerilimlerin yaşanmasına sebep olurken Faruk’u hiç beklenmedik bir noktaya getirir. İstemediği şeylerle yüzleşmek zorunda kalan Adem duruma sıra dışı bir tepki verir. Gelen bir misafir konağı fazlasıyla hareketlendirir. Can’ın verdiği bir bilgi Süreyya’nın şok olmasına ve Faruk’la ilgili bazı şeyleri yeniden sorgulamasına sebep olacaktır.