BIST 8.736
DOLAR 32,34
EURO 35,13
ALTIN 2.240,99
HABER /  POLİTİKA  /  İYİ PARTİ

İyi Parti'yle ilgili şok iddia! Akşener görünce baygınlık geçirdi

İyi Parti’nin Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ile Mersin İl Başkanı Fevzi Karaca arasında yumruklu kavga yaşandığı iddia edildi. İddiaya göre kavgayı gören Meral Akşener ise baygınlık geçirmiş ve kavganın ardından Fevzi Karaca görevden alınmış.

Abone ol

Meral Akşener’in kurduğu İyi Parti’de sular durulmuyor. İyi Parti’nin Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ile Mersin İl Başkanı Fevzi Karaca arasında yumruklu kavga yaşandığı iddia edildi. Akşener’in baygınlık geçirdiği iddialarının belirtildiği kavganın ardından Fevzi Karaca görevden alındı.

Avaztürk internet sitesinin haberine göre, Meral Akşener’in başkanlığını yaptığı İyi Parti’de büyük bir kavga yaşandı. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in fenalaşmasına neden olduğu ifade edilen kavga Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ile Mersin Kurucu İl Başkanı Fevzi Karaca arasında yaşandı.

ARALARI AÇILDI: Haberde yer alan bilgilere göre, Fevzi Karaca ile partinin teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın araları kısa süre önce açıldı. Taraflar anlaşmazlığı çözmek için geçen hafta içinde Akşener’in makamında bir araya geldi. Ancak iddiaya göre, taraflar birbirlerine sert bir dille itham etmeye başlayınca sözlü tartışma yerini yumruklu kavgaya bıraktı.

AKŞENER BAYGINLIK GEÇİRDİ: İki partilinin yumruklu kavgası sırasında gerildiği belirtilen Meral Akşener’in kısa süreli baygınlık geçirdiği öne sürüldü. Yaşanan bu yumruklu kavganın kamuoyuna yansımasından kısa bir süre sonra da İyi Parti Genel Başkanı Akşener, taraflardan Fevzi Karaca’yı görevden aldı. Görevden alma kararını ise Karaca ile kavga eden Koray Aydın sosyal medya hesabından şöyle duyurdu: “Partimizin tüzüğü gereği ve Genel Başkanımızın oluru ile parti ilkelerimize uygun olarak kucaklayıcı bir teşkilatlanma yapamayacağı gerekçesiyle Mersin kurucu il başkanı olarak görevlendirilen Sayın A. Fevzi Karaca bu görevden alınmıştır.”

KUKLA BAŞKAN OLMAZ: Aydınlık’ın ulaştığı Fevzi Karaca, Koray Aydın’la görüş ayrılıkları yaşadığını kabul etti, ancak herhangi bir yumruklaşmanın olmadığını söyledi. Teşkilatlara el atılmaya çalışıldığını ileri süren Karaca, “Beni il başkanı olarak görevlendirdiler. Ancak daha sonra Ali Kamış adında bir avukatı il ve ilçeleri teşkilatlandırılması için görevlendirdiler. O zaman bana ne gerek var. Ben de buna itiraz ettim” diye konuştu. Karaca, “Teşkilatları ben yönetmeyeceksem, kukla olurum. Kukla başkan olmaz” diyerek kendini savundu.

AKŞENER'LE BİR SORUNUM YOK: Akşener’le hiçbir sorununun olmadığını söyleyen ve kendisini desteklediğini belirten Karaca, “Neden sizinle arası iyi olan Genel Başkan, sizi görevden aldı” sorusuna ise, “Ne olursa olsun, ikisi de (Akşener ve Aydın) kurucu üye, biri genel başkan, biri genel başkan yardımcısı. Heralde benim için tartışacak halleri yok” yanıtını verdi.