BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,17
ALTIN 2.244,12
HABER /  GÜNCEL

Samsun Valisi Osman Kaymak'a Samsung'tan cevap

Başbakan Yılırım'la birlikte Güney Kore'de Samsung Genel Merkezini ziyaret eden Bülent Turan, Samsun Valisi Osman Kaymak'ın 'Samsung dünya markasıdır ama Samsun'un önüne geçmemeli' açıklamasına göndermede bulundu.

Abone ol

Samsun Valisi Kaymak’ın "Samsung dünya markası ama Samsun’un önüne geçmemesi lazım" çıkışı olay olmuştu. Bu sözler Başbakan Yıldırım’ın Seul ziyaretinde 'gündeme geldi.' AK Partili Turan'ın aktardığına göre Samsung Yönetim Kurulu Başkanı, Kaymak'a 'selam söyledi.'

Başbakan Binali Yıldırım, dün sona eren Güney Kore ziyaretinde kapsamında beraberindeki heyetle birlikte Samsung Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

Hürriyet'in aktardığına göre Yıldırım ile beraberindeki bakan ve milletvekilleri bu ziyaretlerinde görüştükleri Samsung Yönetim Kurulu Başkanı Hyun Suk- kim ile anı fotoğrafı çektirdi. 

"OSMAN KAYMAK'A SELAMI VAR"

Heyetteki AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan da bu fotoğrafı sosyal paylaşım hesabı Twitter'dan, "Başbakanımızla Güney Kore’de Samsung Genel Merkezini ziyaret ediyoruz. Samsung Yönetim Kurulu Başkanı Hyun-Suk Kim’in Samsun Valisi Sayın Osman Kaymak’a selamı var:)" notuyla birlikte paylaştı.

Samsun Valisi Osman Kaymak'ın olay olan sözleri