BIST 9.532
DOLAR 32,49
EURO 34,62
ALTIN 2.474,15
HABER /  SPOR  /  BEŞİKTAŞ

Fikret Orman'dan ibra tepkisi: Çok ayıp ettiler

ikret Orman, Futbol AŞ genel kurulunda ibra edilmemesiyle ilgili ''Yaşananlar çok ayıp. Açıkçası çok üzüldüm. Ağabey dediğim, hatta bana bir şey olsa ailemi bile emanet edebilecek kadar kendime yakın gördüğüm bir insanın yaptığı bu ibra işi beni çok üzdü.'' dedi.

Abone ol

Beşiktaş Kulübü’nde yaklaşık 7.5 yıl başkanlık görevini üstlenen Fikret Orman, Futbol AŞ genel kurulunda ibra edilmemesiyle ilgili Milliyet’e konuştu. Bir süredir ABD’de bulunan Orman, kulüpte yaşananlar nedeniyle çok üzgün olduğunu aktardı.

''Bu ibra işi beni çok üzdü''
Fikret Orman, “Aslında Türkiye’ye ay sonu dönmeyi düşünüyordum ancak ibra konusu nedeniyle 22-23 Ocak gibi gelmeyi planlıyorum. Yaşananlar çok ayıp. Açıkçası çok üzüldüm. Ağabey dediğim, hatta bana bir şey olsa ailemi bile emanet edebilecek kadar kendime yakın gördüğüm bir insanın yaptığı bu ibra işi beni çok üzdü. İstanbul’a dönünce geniş bir basın toplantısı düzenlemeyi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Toplantı yapacak
Şirketlerinin işleri için ABD’de bulunan Fikret Orman’ın gerçekleştireceği toplantıda, 1 Haziran 2018 - 31 Mayıs 2019 döneminin yanı sıra Vodafone Park başta olmak üzere kulüpteki tüm harcamalarla ilgili kapsamlı bir bilgilendirmede bulunacağı vurgulandı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Fenerbahçe Ricardo Rodriguez'i bitirdi anlaşma 1,5 yıllık
Foto Galeri Fenerbahçe Ricardo Rodriguez'i bitirdi anlaşma 1,5 yıllık Galeriye Gözat