BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Fethullah Gülen'in evine saldıracaklar!

Atatürkçülere çağrı yapan gruplar Amerika'da yaşayan Fethullah Gülen'in evinin önünde protesto yapmayı amaçlıyor.

Abone ol

BANU İRİÇ
İNTERNETHABER.COM (ÖZEL İÇERİK)-
Sosyal medya üzerinden tehlikeli bir protesto planlanmaya başlandı. "Yılanın kapısına dayanıyoruz" yazılarak hazırlanan afişte Fethullah Gülen'in evinin önünde eylem yapılacak.


fethullah-gulen-protesto.jpgGezi Parkı eylemleri için protestolar düzenleyen gruplar şimdi de Amerika'daki Türkleri hedef seçti. Amerika'daki protestoların hedefi ise Gülen Cemaati.

Türkiye'de Başbakan Erdoğan'ın evine de saldırmayı amaçlayan odaklar şimdi de Fethullah Gülen'i ve Amerika'daki Türkleri ayaklandırmayı hedef seçti. Örgütlenen gruplar 13 Temmuz'da Fethullah Gülen'in Pensilvanya'daki evinin önünde protesto düzenlemeyi amaçlıyor. 

Hakaret içerikli ifadelerle oluşturulan pankart sosyal medyada elden ele hızla dolaşmaya başladı. Sosyal medyada bu çağrıya gelen mesajlarda, 'Fethullah Gülen'i korkutmayı amaçladıkları' gibi ifadeler kullandılar.

Bölgede yaşayan ismini vermek istemeyen bir Türk vatandaşının verdiği bilgiye göre Gezi Parkı olaylarının etkisini ABD'den de hissettirmek için çeşitli grupların harekete geçtiği, Gezi Parkı gibi simgesel olması için Fethullah Gülen'in evinin hedef alındığını söyledi.

Protesto şöyle duyuruldu: "13 Temmuz'da Amerika'daki Atatürkçüler Fetullah Gülen'in kapısına dayanıyor. Fetullah'ın Pensilvanya'daki evinin önünde büyük bir protesto gösterisi düzenlenecek"

asdaeee.jpg